CAMPZ - Camping & outdoorshop
Summer Sale – op til 70 % rabat1
Eagle Creek Pack-It Specter
Mange globetrottere ved allerede, at Eagle Creek-mærket, der stammer fra den amerikanske stat Californien, har specialiseret sig i produktion af meget innovative og funktionelle bagagesystemer. Ud over kufferter, rygsække og skuldertasker omfatter deres omfattende sortiment også komprimeringsløsninger, der udnytter pladsen i rejsetasker optimalt for at sikre nem orden og renlighed. Med Pack-It Specter-serien tilbyder Eagle Creek lette, smuds- og vandafvisende pakposer. Disse robuste hjælpere organiserer tøj, sko og andre vigtige ting på en pladsbesparende, sikker og intelligent måde.

Eagle Creek Specter

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • blå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Eagle Creek Pack-It Specter Clean Dirty Taske S, blå
Eagle Creek Pack-It Specter Clean Dirty Taske S, blå blå
Eagle Creek
Pack-It Specter Clean Dirty Taske S, blå
Vejl. udsalgspris 239 DKK 229 DKK

Organiseret oppakning på enhver tur

Steve og Nona Barker tjente i 1960’erne til dagen og vejen ved at sælge bjergbestigningstilbehør. Efter en årrække med godt gang i salget, startede de produktion af egne designs. Det gik så godt, at Eagle Creek blev opkøbt af VF Corporation, der også ejer verdenskendte mærker, som eksempelvis The North Face, Eastpak, Icebreaker og Napapijri. Med tiden er det blevet muligt at udvide med en lang række serier – herunder Eagle Creek Specter, som du finder her hos CAMPZ. Serien er en del af mærkets linje med forskellige "organizers". Det er opbevaringsløsninger, som er designet til at holde styr på dine ting. Det er ikke selve kufferten eller rygsækken, men alt det, der opbevares inden i din hovedrejsetaske. Linjen Eagle Creek Specter får ganske enkelt struktur på alt det, du skal have med på tur, så det ikke ligger og rutsjer rundt og bliver blandet sammen. I stedet får du tingene lige ved hånden takket være en overskuelig opdeling. Eagle Creek Pack-It Specter eCubeBrug de smarte organiseringsmapper til de personlige ting, som notesbøger, laptop og dokumenter af enhver art. Du får en pladsbesparende løsning, som samtidig holder tæt om dine ting. Dermed slipper du også for, at papirer og lignende bliver krøllet.

Styr på sagerne ned til mindste detalje

Tøj, tilbehør og udstyr. Du kan pakke det hele funktionelt ned, så alt er beskyttet og overskueligt. Eagle Creek Specter serien er en del af et større pakkesystem, som også består af en Original-serie samt en Specter Tech-serie. Specter-linjen har især tre kendetegn. Materialerne er ultralette. Samtidig er de også vandafvisende, så fugt eller regnvand ikke trænger igennem. Den sidste store fordel er, at alle taskerne er designet i farverige looks, så de altid er nemme at få øje på. Mange af dem er sågar fremstillet med gennemsigtige materialer, så du kan se, hvad der er i taskerne uden altid at skulle åbne for dem, hvilket gør det nemt, praktisk og funktionelt at navigere rundt i den samlede oppakning. Alverdens former, mål og størrelser giver dig mulighed for at pakke alt ned i separate portioner. Tøj, sko, toiletgrej, madvarer og elektronik for sig. Det bliver ikke mere overskueligt end med serien fra Eagle Creek Specter. Du slipper for dårlig lugt fra dine organizers, da materialerne tilmed er antibakterielle. Samtidig kan du også vaske taskerne, hvis du har behov for det. Kvalitetslynlåse og slidstærke stropper sørger for, at taskerne er yderst langtidsholdbare og dermed ikke er sarte overfor slidtage.