CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
ECCO – Indtag vildnisset
ECCO blev grundlagt i 1963 og er kendt verden over for stil, elegance og komfort. Ud over uformelle sko til kvinder, mænd og børn, tilbyder ECCO også unikke sportssko, som er udstyret med innovative teknologier og materialer.

ECCO

4 Produkter
Filter
Nulstil

Skostørrelse

 • 38
 • 40
 • 41
 • 42

Farve

 • beige
 • grå
 • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

 • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
ECCO MX Lave sko Damer, grå
ECCO MX Lave sko Damer, grå grå
ECCO
MX Lave sko Damer, grå
Vejl. udsalgspris 809 DKK 319 DKK
 • Versioner: EU 38EU 41
- 60 %
UDSALG
ECCO MX Lave sko Herrer, beige/sort
ECCO MX Lave sko Herrer, beige/sort beige/sort
ECCO
MX Lave sko Herrer, beige/sort
Vejl. udsalgspris 959 DKK 719 DKK
gratis forsendelse
 • Versioner: EU 41
- 25 %
UDSALG
ECCO MX Lave sko Damer, sort
ECCO MX Lave sko Damer, sort sort
ECCO
MX Lave sko Damer, sort
Vejl. udsalgspris 959 DKK 589 DKK
 • Versioner: EU 42
- 38 %
UDSALG
ECCO Offroad Sandaler Damer, beige
ECCO Offroad Sandaler Damer, beige beige
ECCO
Offroad Sandaler Damer, beige
Vejl. udsalgspris 889 DKK 409 DKK
 • Versioner: EU 40
- 53 %
UDSALG

Ingen skohylde uden et par sko fra ECCO

Det har sat og sætter stadig sit aftryk rigtig mange steder både herhjemme og på globalt plan - ECCO er nemlig Danmarks og verdens stolthed indenfor moderne og klassisk skohåndværk. Det afbalancerede logo med cirkelrunde bogstaver kan kendes på et ethvert underlag, man passerer på sin vej. Dermed er ingen i tvivl om, at et par ECCO-sko kan bruges til rigtig mange ting. Man ser nemlig logoet i det våde sand på stranden, på en mudret skovbund, i snevejr – ja, det er et mærke, som byder på fodtøj til alle årstiderne. Ikke nok med det, for mærket forsyner også alt fra babyer og småbørn til unge, voksne og ældre. Alle aldersgrupper er dækket ind, hvilket er en af de mange grunde til, at ECCO er så populær overalt. Dette familieforetagende i anden generation startede som en drøm om egen skoforretning og er så vokset sig til at blive realiseret med mere end 1.000 butikker på verdensplan. Derudover er mærket også online, så du nemt og bekvemt kan bestille et par nye ECCO-sko her på CAMPZ.

Med ECCO kan du gå hele vejen

Glem alt om ømme fødder og vabler! ECCO Biom TrailHos ECCO har man nemlig over 50 års erfaring indenfor design og fremstilling af fodtøj. Det betyder masser af ekspertise, som ikke kan erhverves for penge. Man ejer også egne fabrikker og garverier, så der er helt styr på alle processerne ned til mindste detalje. Mærket har alle dage været kendt og elsket for sit fokus på komfort. Med funktionalitet, ergonomiske finesser, perfekte pasformer, robusthed og fleksibilitet er det lykkedes ECCO at erobre hele verden. Hvis du ikke allerede er fan, så har du chancen for at blive det. Du skal blot dykke ned i kollektionerne her på CAMPZ, hvor du finder flere forskellige modeller til både store og små. En af de helt store fordele ved dette danske verdensmærke er, at man er geniale til at kombinere funktionalitet med mode. Det sikrer dig en masse fleksibilitet i form af ofte hybride looks, der er sikre hits i byen såvel som i naturen. Det er fodtøj, der holder dig suverænt gående på mange forskellige overflader.

Selvforkælelse for dig og dine fødder

Hos ECCO går man altid all-in på komforten. Derfor er ting som vandtæthed, Gore-Tex, åndbarhed, isolation, anti-lugt-materialer og mange lignende elementer altid en del af kollektionerne. Du finder både vandre- og trekkingsko, men også masser af fritidssko til hverdagsbrug. Dermed finder du både specialsko til særlige discipliner, men også masser af alsidige hverdagssko, der kan bruges til lidt af det hele. Dermed bliver du klar til at indtage storbyens brosten, strandens bløde sand, skovens mudrede bunde, bjergenes takkede klipper samt meget andet, du møder på din vej. Dermed er der altid garanti for komfort og velbehag, når der står ECCO på dine sko eller støvler. Det er super lækkert outdoorfodtøj, som passer til enhver moderne familie, der elsker at gå ture og opholde sig i det fri. De praktiske og funktionelle grunddesigns kombineres med nutidens moderigtige detaljer og snit, så det klassiske og tidløse håndværk forenes med innovation.