Online cykelhandler
Find din gave her | Opdag nu

Eckla

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • gul
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Eckla Trimbelt 3m
Eckla Trimbelt 3m
Eckla
Trimbelt 3m
66 DKK

ECKLA - funktionelle trolleys og tilbehør der gør livet ved vandet lettere

Til surfere, kajakkere, lystfiskere og strandglade personer tilbyder ECKLA en stribe kvalitetsudstyr, der bringer komfort og funktionalitet til timerne ved strand og vand. Aldrig har det været lettere at fragte alt dit udstyr med dig, når du investerer i en af de mange trolleys, der ligeledes kan bruges som en komfortabel stol. Opdag naturens potentiale med de banebrydende produkter fra CAMPZ.

Kvalitet der bygger på mere end 30 år i branchen

Tyske ECKLA blev grundlagt af Klaus Eckstein for mere end 30 år siden med det primære formål at skabe kvalitetsprodukter til windsurfere, der dyrker sporten på professionelt eller amatørniveau. Det erfarne mærke med adskillige år i branchen har hovedsageligt været kendt for deres produktion af innovative trolleys, der gør det let og ligetil at fragte surfegear. Siden da er sortiment og fokus udvidet, og i dag kan du købe funktionelle og kvalitetsbevidste produkter fra mærket uanset, om du er til windsurfing, SUP, kajak, lystfiskeri eller blot har brug for en kraftig og solid trolley, der kan hjælpe dig med at finde vej til strand eller skov med alle pakkenellikerne, der gør en picnic mulig.Eckla Ecklatrak-Express Gå på opdagelse blandt det omfattende sortiment af ECKLA udstyr fra CAMPZ. Sammen gør vi en indsats for at gøre dine oplevelser i naturen bedre og mere komfortable.

For bedre oplevelser ved strand og hav

Nu er det slut med at tage turen adskillige gange fra bilen til stranden for at få alle dine medbragte sager fragtet frem til målet. I stedet kan du investere i en af de smarte trolleys fra ECKLA lavet i kraftige og holdbare materialer, så du får en trolley, du har glæde af mange år fremover. CAMPZ har samlet en bred kollektion af modeller, så der altid er en, der stemmer overens med dine unikke pakkebehov. Fyld trolleyen med picnickurv, badetøj, surfbræt og hvad du ellers har brug for, når du vil skabe den perfekte stranddag. Flere trolleys er lavet, så de også udgør en ideel stol til dagene på stranden. Ryglæn, nakkestøtte og medfølgende værn mod solen er blot et par af de ting, du kan se frem til, når du læner dig tilbage i en af de mange modeller fra CAMPZ. Med ECKLA er der stor risiko for, at dine dage på stranden går hen og bliver til aftener. Timerne forsvinder hurtigt, når komfort og funktionalitet er i top.