Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Efteråret er her - Wanderlust

EcoSouLife

1 Produkt
Kategorier
ECOSOULIFE fra A-Z
  1. Campinggrej
  2. Campingkøkken
Pris i kr.
EcoSouLife

EcoSoulLife

Står naturen dit hjerte nært? Vil du reducere brugen af plastik og engangsaffald? EcoSoulLife fremstiller miljøvenligt, genanvendeligt (camping) service, der gør op med "brug og smid væk"-kulturen. Så kan du nyde din kaffe med god samvittighed!

Sorter efter
Side 1 af
1

EcoSouLife – vi har kun en verden

Derfor er det vigtigt, vi passer godt på den. EcoSouLife fra CAMPZ er service lavet af genanvendelige eller nedbrydelige materialer, så du kan nyde dine camping- eller vandreture med god samvittighed.EcoSouLife Bamboo Nu kan du definitivt vinke farvel til engangsplastik. 

En grøn mission

EcoSouLife startede som et lille familieforetagende inspireret af sønnens passion for at genanvende hjemmets affald. Med årene har foretagende udviklet sig til en global, prisvindende virksomhed. Missionen har været den samme lige siden de første spæde skridt; nemlig at producere service, der formindsker og forhindrer forbruget af plastik, for på den vis at passe bedre på naturen og vores økosystem. Den vision bakker vi op om på CAMPZ. Derfor er de prisvindende produkter fra virksomheden en del af vores store kollektion af udstyr til udendørs- og campingliv.

Dæk op med miljøbevidste produkter

Der findes ikke noget mere modstridende end at tage engangsplastik med ud i den natur, vi elsker så højt. Med de genanvendelige produkter fra EcoSouLife er plastiskservice fortid. Hos CAMPZ har vi samlet et stort sortiment af produkter fra den miljøbevidste producent. Blandt andet tilbyder vi kopper, campingsæt og skåle i flotte farver og designs, så du kan dække fint op, næste gang det er tid til et velsmagende måltid eller en kop kaffe i naturens smukke, grønne omgivelser. Gode detaljer og nedbrydelige materialer sætter prikken over i'et. For eksempel er flere produkter lavet af bambus og med varmeresistente funktioner. Produkterne er både genanvendelige og nedbrydelige og har den fordel, at de kan klare en tur i opvaskemaskinen. Så bak op om den grønne mission, næste gang du planlægger et eventyr i naturen.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!