CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Edelrid Ohm Assisterende rebbremse, grøn/sort

ID: 580024

Vejl. udsalgspris 929 DKK
779 DKK
- 16 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Edelrid Ohm Assisterende rebbremse, grøn/sort (oasis)

Sikring mellem to parter af forskellig vægt giver ofte problemer, når den lettere person skal sikre den meget tungere partner. Sikringspartneren er usikker på, om han kan holde klatreren i tilfælde af et fald; Klatreren kan ikke klatre frit, fordi han ikke føler sig tilstrækkelig sikker.

Med Ohm har Edelrid udviklet en ballastmodstand, der eliminerer dette problem. Fordi Ohm øger rebfriktionen i tilfælde af et fald, så sikreren nemt kan holde den tunge leder.

Problem: Afsikring med store vægtforskelle
Den store vægtforskel mellem klatrer og sikrer er et almindeligt problem hos mange klatrepar, hvor kvinden ofte er meget lettere end hendes partner. I tilfælde af et fald løftes sikreren fra jorden og rammer roligt mod væggen. Derefter trækkes han op, hvilket markant øger klatrerens faldafstand. Hvis klatreren stadig er tæt på jorden, kolliderer de begge roligt, eller klatreren falder til jorden. Også ved sikring med en dynamisk sikringssenhed, skal den lette sikrer bruge stor håndkraft for at holde faldet. I værste fald kan sikreren ikke holde rebet. Det medfører smertefulde forbrændinger i hånden. 

Ohm - ballastmodstand til at øge rebfriktionen
Ohm er en opstrømsmodstand, der er installeret med en ekspresslynge i sikringskædens første krog. I tilfælde af fald øger Ohm friktionen så meget, at den lette nemt kan holde den tunge partner. Dette forhindrer sikreren i at blive trukket mod væggen eller opad. Hertil kommer, at sikreren skal bruge betydeligt mindre håndkraft for at holde faldet. På grund af sin konstruktion begrænser Ohm ikke håndteringen af rebet. Det øger heller ikke friktionen ved opstigning, eller påvirker rebudgangen negativt. Kun ved fald aktiveres enhedens bremseeffekt. Ohm er uafhængig af den anvendte sikringsenhed. Ved fald i den første krog reducerer Ohm risikoen for et eventuelt langt fald. Selv frigivelsen af ​​en tung klatrer er meget lettere at kontrollere på grund af den øgede friktion. Ulykker kan derved undgås.

I korte træk

Vægt
Vægt
470,00 g
Bræk belastnings styrke
Bræk belastnings styrke
15,00 kN
Anvendelsesområde
Anvendelsesområde
ekstern sikring, Rappelling
Kompatibilitet - rebstyrke (mm)
Kompatibilitet - rebstyrke (mm)
8.9-11
Kompatibel reb type
Kompatibel reb type
Simpelt reb

Funktioner

Tilsigtet brug
Klatring, Indendørsklatring, Traditionel, Multipitch, Sportsklatring
Descender & sikringsanordning
Type:
Ballast
Anvendelsesområde:
ekstern sikring, Rappelling
Kompatibilitet - rebstyrke (mm):
8.9-11
Kompatibel reb type:
Simpelt reb
Dimensioner
Bræk belastnings styrke:
15,00 kN
Vægt:
470,00 g
Modelår
2023
Produktnummer
580024
EAN
4052285450427

Video

Kundeanmeldelser

4.9
14 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
1
5 Stjerner
13
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Edelrid Ohm Assisterende rebbremse, grøn/sort grøn/sort
Tim
Fungerer perfekt.
Oversat fra Engelsk Til originalen
Jeg vejer 90 kg, min partner vejer 55 kg. Når jeg falder, bliver hun ikke trukket ind i væggen eller fra jorden for at slutte sig til mig. Hun har så meget mere selvtillid, at hun ikke vil komme til skade, når hun modsiger mig.
24.02.2022
Edelrid Ohm Assisterende rebbremse, grøn/sort grøn/sort
Håkan
Wow!
Oversat fra Svensk Til originalen
Har kun prøvet top tovklatring indtil nu, men hvilken forskel gør det! Reducerer belastningen på sikrere usandsynligt meget. Det bliver også sjovt at teste for fælles klatring!
24.09.2021
Edelrid Ohm Assisterende rebbremse, grøn/sort grøn/sort
Laurent CASSU
I toppen
Oversat fra Fransk Til originalen
Det beroliger mig at have et sådant system, når jeg klatrer med en person, der er for let
31.12.2020