Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Edelrid

(370 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Klatreudstyr fra Edelrid
Edelrid

Edelrid - Sikkerhed fra Outdoor specialisten

I det østrigske selskab Edelrid er udvikling af reb på dagsordenen. Den tidligere familievirksomhed baseret i Allgäu fokuserede fra starten på produktionen af u200bu200bklatreudstyr på højeste niveau. Edelrid det blev det første selskab til at indføre mere miljøbevidste reb til professionel bjergbestigning på markedet. På grund af den upåklagelige finish af produkterne er mærket et godt valg for seriøse klatrere. I dag tilhører Edelrid den internationale virksomhed Vaude Group.

SORTER EFTER
Side1af
7
 
SORTER EFTER
Side1af
7

Stort Edelrid udvalg - campz.dk

En række udendørs aktiviteter kan være forbundet med ikke så ringeen fare. Men heldigvis findes der firmaer, der har specialiseret sig i sikkert udstyr til aktionsport. Sådan et er Edelrid.

150 års alpin ekspertise

Edelrid blev grundlagt af Julius Edelmann og Carl Ridder i 1863. I starten lavede virksomheden reb og liner. Julius Edelmann var en sælger og bjergbestiger, Carl Ridder en tekniker, der var specialiseret i rebslagningsmaskiner. Menneskerne er blevet nogle andre gennem årene, men Edelrid er stadig en innovativ og kreativ virksomhed frem til i dag. Edelrid MarwinI 1953 opfandt Edelrid det såkaldte Kernmantelreb og revolutionerede dermed klatreverden. Kernmantelbetyder et reb med en stærk kerne (Kern) overtrukket af et vævet materiale (Mantel). Materialer og produktionsteknikker blev konstant forbedret, og 11 år senere producerede Edelrid et reb, der var stand til at modstå flere fald - forløberen for det moderne dynamiske klatrereb. Klatring har aldrig set sig tilbage siden. Edelrid har specialiseret sig i fire sektorer: Sport, Sikkerhed, Adventure Parker og Industri. De fire Edelrid divisioner stammer fra selskabets kernekompetencer inden for tekstilreb og forarbejdning (dvs. vævning, fletning, syning og efterbehandling af tekstil). Som producent af personligt sikkerhedsværn sætter Edelrid sikkerhed og kvalitet både under udvikling og produktion. Edelrid producerer i dag millioner af meter klatrereb hvert år, og virksomheden er stolt over at kunne sige, at hver eneste centimeter er bluesign ®-certificeret. Edelrid var den første rebproducent i verden til at sikre, at alle reb opfylder de strenge bluesign ® standard. Dette satte nye milepæle i industrien for innovation og bæredygtighed. Men Edelrid har altid stået for meget mere end blot enestående reb. For eksempel lancerede Edelrid i 1965 det første seletøj til klatring i verden – et bryst-seletøj, og udviklede derefter det første sædeseletøj. Det banede vejen for en revolution i klatrestandarder i 1970’erne. Og innovationerne fortsatte op gennem 1970’erne, dobbeltreb teknikken blev accepteret og almindelig klatrestandard. Men sikkerhedsudstyret begrænsede sig ikke til reb til klatring og bjergbestigning. Et klatrereb er i sig selv ikke meget værd, hvis det ikke er udstyret med diverse mekanismer, som gør klatring både lettere og mere sikker som karabinhager, sling slynger, blokke, jernpigge og meget mere.

Klædt på til ekstremsport

Og så er der hele det kapitel, der hedder passende beklædning til ekstremsport som klatring og bjergbestigning, og det kan Edelrid naturligvis også levere. I meget høje bjerge kan der være ekstremt lave temperaturer, så man skal være klædt varmt på. Men tøj må heller ikke hindre fri bevægelse af kroppen og især hænder og fødder, som jo nærmest kontrollerer hele klatringen. Reb kan være hårde ved hænderne, især hvis man glider lidt ned, så gode handsker er påkrævet. Klatresko er også utroligt vigtige. Fødderne skal nemlig også gribe om rebet og finde fodfæste på klippevæggen ligesom hænderne. Så det er vigtigt, at skoene passer perfekt. Alle mennesker har forskellige fødder, og det stiller forskellige krav til fodtøjet, og derfor skal man vide, hvilken fodtype man har, inden man køber klatresko. Edelrid BlizzardHar man høj svang, har man normalt en meget stiv fodtype, og det kræver sko med en bred tåboks, fordi foden bliver bredere grundet presset på foden. Har man lav svang, træder man med det meste af fodsålen, og så skal man gå efter sko, der støtter godt under svangen. Normal svang stiller ikke så store krav til skoene, men de skal altid være brede nok til ens fødder. Har man forfodsplathed, har man sandsynligvis også svækket muskel og senestruktur i forfoden, og så skal man gå efter en sko med forholdsvis tåboks. Et stort udvalg af Edelrid produkter kan købes i internetbutikker som CAMPZ.dk. Der er fuld retur- eller ombytningsret, hvis rebet, klatreskoene eller andet Edelrid udstyr ikke passer. Tag en tur rundt i CAMPZ.dk og find dit fortrukne klatreudstyr.
  • Edelrid klatresele
  • Allround klatresko
  • 8,8 kiloNewton klatrereb
Med Edelrid klatreudstyr hænger du dig ikke i bagateller – du får det bedste i verden!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling