Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Eider

1 Produkt
Kategorier
EIDER fra A-Z
  1. Fleecejakker
  2. Jakker
Pris i kr.
Eider

Eider - varmt tøj som også er smart

I midten af u200bu200bde franske alper har Eider siden 1962 produceret smart tøj til bjergsport. Det er her, hvor tradition møder modernitet: Den karakteristiske softshell jakk lavet af Eider er omhyggeligt designet i henhold til den gamle skrædder tradition i værkstedet. For at imødekomme kravene fra moderne håndværk og kvalitet, arbejder virksomheden tæt sammen med teknikere og kunder. Eider tøj har visuelt en meget karateristisk stil. Outdoor entusiaster er begejstrede for det vejrbestandige tøj, som samtidigt er udstyret med mange ekstra samlinger.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Outdoor tøj fra Eider på campz.dk

Eider er en stor producent af tøj på outdoor-markedet. Tøjet er lavet i høj kvalitet af gode materialer, med øje for detaljer og mode, og kan udruste dig godt til de fleste aktiviteter i friluftslivet.

Historie

Eider er grundlagt i hjertet af de franske alper, hvor de nu siden 1962 har arbejdet for at sammenføre en passion for bjergsport, en viden om tekstiler og en konstant søgen efter innovation i en moderne og unik stil. Eider producerer et meget stort udvalg af tøj til outdoor-markedet, og produktrækken strækker sig fra shorts og zip-off bukser, over T-shirts og bluser, til softshell jakker og anden overtøj. eider-jakke Eider stræber at følge i fodsporene på sin grundlægger, en skrædder, og alle produkter kommer stadig den dag i dag i live på værkstedet i Annecy, hvor de alle både opfindes, designes og produceres. Den fuldstændige kontrol med processen fra research og produktudvikling, samt den stadige kommunikation med samarbejdende atleter, tekniske rådgivere og leverandører, betyder at Eider hele tiden kan skubbe grænsen for hvad der er muligt. Eider stræber at tilbyde tekniske løsninger til alle, som er vilde med friluftlivet og funktionelt og alsidigt tøj, som både er stilet og brugbart. Bjergsport er uforudsigelig og varierende og Eider stræber at deres tøj og overtøj reflekterer de muligheder de naturlige terræner tilbyder og at det kan klare de udfordringer som opstår i det fri. Det betyder at tøjet skal kunne holde til det meste og gerne være have både slidstyrke og være klar til diverse vejrmæssige overraskelser.

Åndbarhed

Uanset om du vandrer, cykler, bestiger bjerge eller står på ski, har kroppens svedproduktion den samme primære funktion: at køle kroppen ned så kropstemperaturen ikke overstiger 37 grader. Når kroppen er aktiv kan ikke-åndbare tekstiler forhindre reguleringen af kropstemperaturen, hvilket kan nedsætte musklernes kunnen. Efter fysisk aktivitet vil ikke-åndbart tøj være vådt af sved, og det skaber ikke kun ubehag men transporterer varme væk fra kroppen, så man kan blive kold. Alle Eiders produkter er lavet med hensyn til fysisk anstrengelse og åndbarhed er højt prioriteret i deres udvikling af beklædning.

Produkter

Eiders moderigtige tøj laves både til damer, herrer og børn. Deres tøj er designet med konstant opmærksomhed på stilmæssige hensyn. Mange af Eiders damejakker er for eksempel klædeligt smalle i taljen og kommer i en række flotte, mere og mindre iøjenfaldende farver og designs, uden at de går på kompromis med komfort og funktionalitet. På CAMPZ.dk kan du finde et stort udvalg af Eiders produkter. Derudover forhandler CAMPZ.dk også mange andre mærker der leverer lige så fantastisk outdoor tøj som Eider. Blandt dem er fx:
  • Jack wolfskin
  • Mammut
  • The-North-Face
  • Teva
  • Hanwag
  • Nord-blanc
  • Keen
Eider laver et stort udvalg af jakker. Der er jakker til mange forskellige formål, deriblandt regnjakker, som kan holde dig tør på din vandretur, uden at du mister bevæglighed. Mange regnjakker er lavet af tykke lag af lamineret stof, som hurtigt kan få kroppen til at føles klam under regnjakken, fordi den ikke kan komme af med den ekstra varme og sved. Eider laver regnjakker med fokus på netop åndbarheden, så det at bruge sin regnjakke kan være en fornøjelse frem for et kompromis. Soft shell jakker, som for eksempel Jomoson fra Eider er blevet mere og mere populære i de seneste år, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Jakkerne har et ydre lag med en unik teknologisk sammensætning, som laderden være ganske let, og alligevel meget vindtæt. Jomoson er en ganske let jakke, som tillader frie bevægelser, takket være stoffets elasticitet. Jakken er vind- og vandtæt og egner sig til alt slags vejr. Den er slidstærk og har en justerbar krave. Alle disse karakteristika gør Jomosom og andre Soft shell jakker fra Eider meget egnede til alle slags bjergsport, uanset om du er til vandring eller trekking, eller til hurtigere sportsgrene, som skiløb og snowboarding. Også bukser designes efter soft shell principperne. Mulbek er blandt Eiders udvalg af softshell bukser, som ligesom jakkerne egner sig godt til alle slags bjergsport. Nylon gør bukserne meget slidstærke og Drycore-teknologi sikrer at de tørrer hurtigt – en nyttig egenskab i snedækkende landskaber. Eider har og et stort udvalg af beklædning til vandring. Singhi-serien, som inkluderer både shorts og bukser, gør brug af Drycore, for lynhurtig tørring og er både slidstærke og ganske strækbare, så de ikke hæmmer dig, hverken i vand, ved store trin eller let klatring. Singhi har desuden UV-filter på 45 SPF, så du ikke behøver bekymre dig om solen, selv på dage hvor den skinner intenst. På CAMPZ.dk kan du finde mange af Eiders produkter, ligesom du finder et enormt udvalg af produkter til friluftslivet. Ved at handle i vores onlinebutik kan du få dækket mange af dine outdoor-behov samme sted, til fordelagtige priser. CAMPZ.dk lover hurtig afsendelse af dine køb og alle varer på CAMPZ.dk har 100 dages fuld returret. Skulle du være i tvivl om noget i forbindelse med din handel, er du velkommen til at benytte vores kundeservice, som sidder klar for at hjælpe.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!