Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Klar til nye udsigter - Hav udstyret klar til nye minder

Eisbär

54 Produkter
Eisbär

Eisbär – Komfort møder stil

En hue fra Eisbär er mere end bare en accessory. Den er yderst fashionabel. Det er den, du sidst tager på inden du går ud ad døren, og først tager af igen, når du er indendøre. Huerne fra Eisbär fungerer desuden det meste af året, fordi materialet virker kølende i lunt vejr, og varmende i koldt vejr.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Når mode og funktion går op i en højere enhed

Heldigvis beslutter mange tidligere professionelle atleter sig for at starte egne sportsmærker, når karrieren er ovre. Det betyder, at en masse unik viden ikke går tabt. I stedet føres alle guldkornene videre, så du kan få glæde af dem. Maria Wösser er kvinden, der startede Eisbär helt tilbage i 1950. Hun vandt talrige medaljer inden for skisport og siden da er firmaet blevet et familieforetagende, der står for tillid, kvalitet og ekspertise. Hos CAMPZ byder vi også på masser af tilbehør fra det østrigske mærke. Først og fremmest i form af huer og pandebånd. Det er uundværligt tilbehør i Danmark, hvor blæst, kulde, regn og sne er en fast del af  de fleste årstider. Eisbär kan med rette kaldes for specialister inden for design og fremstilling af huer. Det ligger i rødderne at skabe hovedbeskyttelse til brug i forbindelse med snesport. Derfor vil du altid kunne bevæge dig udendørs med visheden om, at dine ører og din hovedbund forbliver varme – selv under de laveste minusgrader. Eisbär Pansy LuxDet er nemlig ikke uden grund, at firmaet sponsorerer professionelle skiløbere og har vundet medaljer ved flere af de store vintersportsmesterskaber, hvilket er din garanti for kvalitet.

Hovedbeskyttelse fra øverste hylde

Der har helt fra starten været fokus på huer til professionel brug. Med tiden har Eisbär udvidet sortimentet, så der i dag bydes på mange forskellige slags huer og pandebånd. Først og fremmest er man gået all in på designdelen. Derfor er der hovedbeklædning til enhver aktivitet. Ikke mindst til hverdagsbrug, da farver, former og detaljer er yderst fashionable. Det betyder også, at der er rig mulighed for at mikse og matche med resten af dit outfit. Mange af huerne kan også bruges som statement piece, hvis du har brug for et ekstra tvist på toppen af dit look. Huer er nemlig i dag også lig med modetilbehør. Det er naturligvis ikke kun det ydre, der har betydning. Hos det østrigske mærke er de netop eksperter i at udvikle og fremstille materialer med innovative detaljer. Blødt fleece indvendigt samt lækre uldtyper med åndbare membraner gør det til en fornøjelse at bære huerne. Ikke mindst de kraftige strikkede varianter til vinterbrug. Der bydes også på isbjørnebløde huer i tyndere materialer til brug resten af året. Nogle mænd vil muligvis foretrække en af de helfarvede designs, mens der til de mere farveglade og legsyge er masser af huer med fine detaljer som påsyede perler, pelskvast, leopardmønster og meget andet.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!