CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Eisbär – Komfort møder stil
En hue fra Eisbär er mere end bare en accessory. Den er yderst fashionabel. Det er den, du sidst tager på inden du går ud ad døren, og først tager af igen, når du er indendøre. Huerne fra Eisbär fungerer desuden det meste af året, fordi materialet virker kølende i lunt vejr, og varmende i koldt vejr.

Eisbär

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Når mode og funktion går op i en højere enhed

Heldigvis beslutter mange tidligere professionelle atleter sig for at starte egne sportsmærker, når karrieren er ovre. Det betyder, at en masse unik viden ikke går tabt. I stedet føres alle guldkornene videre, så du kan få glæde af dem. Maria Wösser er kvinden, der startede Eisbär helt tilbage i 1950. Hun vandt talrige medaljer inden for skisport og siden da er firmaet blevet et familieforetagende, der står for tillid, kvalitet og ekspertise. Hos CAMPZ byder vi også på masser af tilbehør fra det østrigske mærke. Først og fremmest i form af huer og pandebånd. Det er uundværligt tilbehør i Danmark, hvor blæst, kulde, regn og sne er en fast del af  de fleste årstider. Eisbär kan med rette kaldes for specialister inden for design og fremstilling af huer. Det ligger i rødderne at skabe hovedbeskyttelse til brug i forbindelse med snesport. Derfor vil du altid kunne bevæge dig udendørs med visheden om, at dine ører og din hovedbund forbliver varme – selv under de laveste minusgrader. Eisbär Pansy LuxDet er nemlig ikke uden grund, at firmaet sponsorerer professionelle skiløbere og har vundet medaljer ved flere af de store vintersportsmesterskaber, hvilket er din garanti for kvalitet.

Hovedbeskyttelse fra øverste hylde

Der har helt fra starten været fokus på huer til professionel brug. Med tiden har Eisbär udvidet sortimentet, så der i dag bydes på mange forskellige slags huer og pandebånd. Først og fremmest er man gået all in på designdelen. Derfor er der hovedbeklædning til enhver aktivitet. Ikke mindst til hverdagsbrug, da farver, former og detaljer er yderst fashionable. Det betyder også, at der er rig mulighed for at mikse og matche med resten af dit outfit. Mange af huerne kan også bruges som statement piece, hvis du har brug for et ekstra tvist på toppen af dit look. Huer er nemlig i dag også lig med modetilbehør. Det er naturligvis ikke kun det ydre, der har betydning. Hos det østrigske mærke er de netop eksperter i at udvikle og fremstille materialer med innovative detaljer. Blødt fleece indvendigt samt lækre uldtyper med åndbare membraner gør det til en fornøjelse at bære huerne. Ikke mindst de kraftige strikkede varianter til vinterbrug. Der bydes også på isbjørnebløde huer i tyndere materialer til brug resten af året. Nogle mænd vil muligvis foretrække en af de helfarvede designs, mens der til de mere farveglade og legsyge er masser af huer med fine detaljer som påsyede perler, pelskvast, leopardmønster og meget andet.