Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Elephant Slacklines

5 Produkter
Kategorier
ELEPHANT SLACKLINES fra A-Z
  1. Slackline sæt
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
Side 1 af
1

Sikkerhed og holdbarhed i top

Professionelle atleter tester Elephant Slacklines under alle tænkelige scenarier og omstændigheder, før de får lov til at blive sendt til produktion. Elephant Slacklines Freak Flash'line-SetSikkerhed og holdbarhed er nøgleordene, som fører til slacklines i topkvalitet, og som lader dig udøve den elegante sport uden at spekulere på sikkerheden, når først du er i gang.

Mange års erfaring og omfattende udviklingsprocesser

Efter at have produceret løftebånd i mere end 30 år gik Elephant Slacklines i 2010 ind i slackline-branchen. Efter 5 års udvikling og løbende tests havde de fundet frem til en vindende formel bestående af lige dele sikkerhed og holdbarhed. Brandet blev inden længe kendt af alle udøvere af sporten og er i dag en af de førende producenter. Nu finder du dem altså også her på CAMPZ. Ved hele tiden at samarbejde med professionelle udøvere er det lykkedes at udvikle udstyr i den allerhøjeste kvalitet, der lever op til det velklingende motto: made by freaks, tested by elephants.

Modeller der passer til dine behov

Hos CAMPZ finder du forskellige modeller af slacklines, der egner sig til dit behov alt efter dit niveau, og de aktiviteter du vil udføre på linen. Klik ind på de enkelte modeller og læs mere om deres forskellige styrker. Fælles for dem alle er den gode kvalitet, som Elephant Slacklines lægger for dagen. Både bånd og låsemekanismer bliver udsat for adskillige styrkeprøver og holdbarhedstests, når de gennemgår både udvikling- og produktionsproces. Dermed er de i stand til at bære flere tons, hvilket retfærdiggør brugen af elefanten i brandets navn.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!