Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Elevenate

(15 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Kom til tops med Elevenate

Det svenske mærke Elevenate kan levere noget af det absolut bedste tøj til skisport og andre former for vinterudfoldelser. Som regel er det sådan, at når der står ægte entusiaster og professionelle bag et produkt, så bliver det sådan som folkene bag, synes er bedst. Det gælder i højeste grad for mærket Elevenate. Nemlig to svenske skiløbere, Jimmi Odén og Sara Rönngren, som havde mere end 20 års og 6.000 timers erfaring fra skiløb i Alperne bag sig, da de grundlage dette tøjmærke. Derfor vidste de præcis, hvad der kræves af tøj til hård vintersport – komfort, varme, isolerende og svedtransporterende egenskaber, slidstyrke og god mulighed for at røre sig i tøjet. Skitøj fra det populære mærke bruges af en række professionelle skiløbere, men der findes også en stor kollektion, som kan bruges til mere almindelige udendørsaktiviteter om vinteren samt af skiløbere på hobbyplan. Elevenate ArgentiereDer er for eksempel fleecetrøjer, vinterjakker, huer i friske farver, hoodies, bælter og meget mere.

Friluftsfolket elsker Elevenate

Mærket har for længst fået internationalt ry for godt design og kvalitet, og hos CAMPZ.dk kan man – ud over ovennævnte – finde rigtigt gode produkter fra det lækre mærke, som for eksempel:
  • Regnbukser
  • Fleecejakker
  • Undertøj
  • Dunveste
Vi har i Danmark ikke de bedste muligheder for vintersport, men det har vores naboland Sverige, så det er bare med at anskaffe sig noget tøj fra Elevenate og så komme afsted!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling