Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Enervit

32 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Enervit
Enervit

Hvad Enervit ikke ved om ernæring til udholdenhedssport, er ikke værd at vide. Det innovative mærke arbejder sammen med forskere, læger og brancheeksperter, for at kunne skabe tilskud til hvert trin af din strategi. Uanset om du vil have mere energi til træningen eller hjælpe kroppen med restitution, har Enervit det, du har brug for.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Effektiv energiforbedring under hele seancen

Du er ikke alene og på egen hånd i kampen om at nå dine sportslige mål. Hos CAMPZ byder vi nemlig på et væld af mærker, så dine præferencer imødekommes. Enervit kommer du ikke udenom i dine ambitioner for at udvikle dig. Siden 1954 har det italienske firma skabt tilskud til træning. Man samarbejder med læger på sportsklinikker samt andre fagfolk fra relevante brancher. Derudover er man naturligvis også med i marken i form af sponsorater af professionelle sportsfolk. Derfor er der i den grad styr på baglandet, så du kan booste dit niveau trygt og effektivt. Enervit er med dig i alle facetter af dine sportsmål. Både før, under og efter træning og kamp kan du få glæde af produkterne. Inden sport gælder det blandt andet om at optimere tilgængeligheden af kulhydrater samt vandforsyningen i kroppen. Under sport skal du tilføre en konstant energiforsyning til kroppen, så udholdenheden optimeres og trætheden reduceres. Også her er det italienske mærke klar med hjælp. Enervit One HandMange af produkterne indeholder nemlig kulhydrater og elektrolytter. Du får alle de essentielle mineraler undervejs, der også hjælper med at genopbygge det væsketab, der sker, når du sveder. Efter sport er mærket også din redning med kosttilskud, der sikrer en hurtig genopretning af energireserver og muskeleffektivitet.

Stabilitet og power, når kroppen har allermest brug for det

Der er noget for alle i sortimentet fra Enervit. Hos CAMPZ kan du vælge frit efter dine behov. Pulver, gels, drikke og barer er klar til at give dig en uundværlig energitilførsel. Mange forskellige smagsvarianter rammer sikkert også lige din yndlingsvariant eller lader dig skifte mellem dem. Økologiske ingredienser er ofte en del af produkterne. Der er ikke tilsat kunstig sukker, og samtidig er der tænkt på allergikere. Gluten- og sojafri produkter er nemlig en stor del af mærkets produktsortiment. Proteinpulver og -barer er fremstillet til at understøtte din muskelopbygning, mens druesukker tilfører ny energi, hvis du er ved at køre træt. Enervit er med dig til løb, cykling, tennis eller blot i hverdagen. Kakao, citron, mandler, koffein og mange andre lækkerier er kombineret med største finesse og viden, så du minimerer risikoen for at gå kold før, under og efter træning og konkurrence. Protein, kulhydrater eller noget helt tredje. Du ved selv, hvor dit fokus i sporten ligger. Produktudvalget sørger så for at forsyne dig med de boost, der understøtter dig i at nå dine sportsmål.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!