CAMPZ - Camping & outdoorshop
Udstyr til alle vinterens eventyr
EOE – Eifel Outdoor Equipment
EOE er et lille outdoormærke fra Eifel. Det hele begyndte med en campingkoger, som selvfølgelig kunne gøres meget bedre. Siden da har de gjort gode ideer om outdoorlivsstil til virkelighed. Campingkogere, drybags og reservedele - EOE gør din tur i naturen meget lettere.

EOE

2 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Farve

  • sort
  • sølvfarvet

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
EOE Prop Børnesikker Børn
EOE Prop Børnesikker Børn
EOE
Prop Børnesikker Børn
67 DKK
EOE Kyll FE Grydestativ
EOE Kyll FE Grydestativ
EOE
Kyll FE Grydestativ
289 DKK

Campinggrej fra EOE vækker glæde

Camping er en fælles hobby på verdensplan og der er altid plads til endnu et mærke, der kan imødekomme campisternes specifikke ønsker. Sådan et mærke er EOE, som siden 2012 har forsynet især Europæere med gedigent campingudstyr. Firmaet er også repræsenteret hos CAMPZ, hvor vi med glæde byder på et alsidigt udvalg fra firmaet, der holder til i Eifel-området i det vestlige Tyskland tæt på den belgiske grænse. Det er en region, der er kendt for masser af vegetation, bjerge og floder, hvilket danner ramme om produktudviklingen hos EOE (Eifel Outdoor Equipment). Det er stedet, hvor firmaets campingudstyr testes under forskellige vejrforhold, så du også kan få glæde af dem  de skiftende danske årstider. Det er naturligvis muligt at campere hele året rundt. Naturens forskelligheder i løbet af fire sæsoner bør opleves på tætteste hold. Inden du pakker dit telt og din rygsæk, så skal du lige dobbelttjekke, at du har det hele. Hvis ikke, så sørger produktpaletten fra EOE for, at du kan vandre afsted med alle de fornødne items. Mad og væske er helt essentiel på enhver tur. EOE ScandiumDerfor er mærkets sortiment med campingkøkkener uundgåeligt, det rummer nemlig alle de basisting, som du ikke kan leve uden i det fri.

En komplet campingferie takket være EOE

Det er kogeudstyr, som EOE har specialiseret sig i. De samarbejder med de bedst udvalgte svejsere og ingeniører, som udvikler udstyret i samarbejde med designere og friluftsfolk. Det er den bedst tænkelige kombination, der munder ud i funktionelle køkkener. Det hele er designet med transport for øje, hvilket betyder letvægtsmaterialer og sammenklappelige systemer, så du med lethed kan have et gasblus med i rygsækken. De smarte campingkogere kræver blot en gaspatron eller andet flydende brændstof, så du straks kan koge vand til kaffe eller madlavning. Du kan naturligvis også bruge blussene, når der skal steges, og du finder ligeledes potter og pander hos CAMPZ. Er du afsted på blæsende dage og har du svært ved at finde læ, så medbring blot en vindskærm, der beskytter flammen i blæst. Har du mere plads i bagagen, så byder EOE også på transportable griller, som kan være i en cykeltrailer, eller i et bagagerum eksempelvis. Det er så lækkert at kunne grille fisk, pølser eller steaks ved en solnedgang, og det tyske mærke er med dig overalt med deres udstyr, som er let at opbevare og betjene. Campingbestik og andet campingtilbehør finder du også fra mærket, som i den grad fuldfører din ferie.