CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Festival

TID TIL FESTIVAL

TID - TIL FESTIVAL

Sommeren står for døren og det betyder, at festivalsæsonen snart går igang. En af de ting, der kan være udslagsgivende for kvaliteten af ens festivalsoplevelse er, at de rette ting er blevet pakket. Hos CAMPZ ved vi, hvad det er en god idé at have med på en festival, og derfor finder du herunder ikke alene en tjekliste men også en guide, der peger på nogle produkter, som vi mener er særligt velegnede til festival.

  • Byfestival
  • Camping
  • Beklædning

Byfestival

Er vi mere ude i en byfestival, der strækker sig over en begrænset periode, såsom en dag eller et par dage, er der flere af de ovennævnte anbefalinger, der stadig holder. Men foruden disse er det også værd at anbefale en daypack. Det bliver unægteligt trættende at rende rundt med en poncho, en six-pack, en falafel, osv., osv. i hånden, og i denne sammenhæng er f.eks. Klassikeren fra Fjällräven et fint bud, og et bud, som du i øvrigt også sagtens kan bruge, når det bliver hverdag igen.

Pakkeliste

Her finder du en behændig pakkeliste i PDF, som du kan printe, og derigennem mindske chancen for at du glemmer noget væsentligt.

Camping

Er det en festival med camping såsom Roskilde, Langeland, eller Smukfest, du skal på, har du her en række anbefalinger til festivalsudstyr. Pavillionen er lejrens hjerte, og dér, hvor det sker. Vi anbefaler en, der er robust, og som kan modstå det til tider (læs: ofte) omskiftelige danske vejr. Når det kommer til at vælge et telt, er det en god idé at gå efter et i den billige ende, der trods alt kan tages med hjem igen, hvis det måtte blive aktuelt. Campz Nevada 3P er her en mulighed, og at der er lidt til at fange blikket, eller noget, som venner eller bekendte kan pejle efter, gør bestemt intet ondt. Alternativt er det også muligt at købe sæt bestående af soveposer og liggeunderlag og dermed spare lidt ekstra på de respektive dele. Et tårn af ølkasser? Glem det. Du kommer til at savne et ryglæn. Vi har et godt udvalg af stole, og det gælder om at finde én, der er et udtryk for et godt forhold mellem pris og kvalitet. Hvis du er på Roskilde med præ-camping, skal den holde en hel uge, og kvaliteten skal i så fald ikke være den mest ringe. CAMPZ´ helt basale campingstol er et godt bud i denne sammenhæng og fås både i en mere anonym grå-sort variant og en festlig, skrigende gul-grøn bombe af en farve. Husk at tage din stol ind om natten (hvis du ønsker at have noget at sidde på dagen efter!).

Beklædning

Hvis vejret bliver kedeligt, skal regntøjet frem: musikoplevelsen skal ikke spoleres. Det er heller ikke interessant at bade i sved, når solen står i zenith, og det er skyfrit. Pest eller kolera? Nej, vælg en poncho: Den er lige så hurtig at tage på, som den er at tage af. Her er et bud på en regnponcho fra axant. Gummistøvler kommer vi nok heller ikke udenom, og hos CAMPZ finder du et udvalg, der spænder bredt i farve såvel som form. Og nu vi er ved vejr og vind, skal vi også tale solbriller - det skal der jo til - og ligeledes en hat (afstemt efter behov og temperament naturligvis!).