Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Ergoholds

25 Produkter
Kategorier
ERGOHOLDS fra A-Z
  1. Hangboards
  2. Klatretræning
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Alt til din klatrevæg

ErgoHolds er et svensk brand startet af to klatrevenner, som med over 20 års fælles klatring bag sig kom på ideen til disse produkter.Ergoholds Style Da de på det tidspunkt også var nybagte forældre, fik de samtidig udviklet greb, så børn tidligt kunne starte med at nyde klatringens glæder og udfordringer, på en fuldstændigt sikker måde. I sortimentet her hos CAMPZ finder du et bredt udvalg af greb til både børn og voksne.

Styrk krop, sjæl og hjerne på én og samme tid

De mange positive resultater for krop og sjæl, man kan opnå ved klatring, har efterhånden gjort det til en populær sportsgren og fritidsinteresse. Selv i et fladt land som Danmark har vi faktisk masser af klatresteder, og med udrustningen her vil du være fuldt ud i stand til at møde alle udfordringer. Klatrevægge findes et hav af steder. Fra sportshaller til fritidsklubber, ja sågar på toppen af krydstogtsskibe kan man prøve kræfter med dem. Man kan også sagtens bruge dem til træning, selvom man ikke har ambitioner om at tage ud og klatre på nogle af de mange klatresteder i naturen. 

ErgoHolds er den sikre og enkle måde at starte på

Med disse pakker fra ErgoHolds får du mulighed for at skabe optimale muligheder for at træne og opleve klatringens glæder og udfordringer, specielt for børn, men bestemt også med pakker til voksne. Med et bredt udvalg af farver kan du for eksempel angive ruter og sværhedsgrader, eller måske blot vælge farver, der matcher godt ind i de omgivelser, de skal benyttes i. Her træffer du valget blandt de mange muligheder.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!