Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Esbit

(56 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Kogegrej fra Esbit
Esbit

Esbit

Esbit blev skabt i 1930erne og har ikke kigget tilbage siden. Virksomheden drives fremad af ingeniørkunst og skaber kogere, som du kan stole på, når du er ude i vildmarken og det er blevet tid til at lade op.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Esbit udstyr på campz.dk

Esbit er et tysk selskab, der har specialiseret sig i komfurer og madlavningsudstyr i mere end 75 år. Esbit tilbyder en bred vifte af køkkengrej i højkvalitet, som har fortjent brandet sin verdensomspændende popularitet. Esbits berømmelse skyldes flere af mærkets egenskaber. En sådan egenskab er pålidelighed: Produkterne fra Esbit er bygget til at kunne præstere på lang sigt, ofte under barske udendørs forhold. En anden egenskab er innovation: Esbit har indført en række smarte ideer på markedet for udendørs kogegrej. Selv om nogle af Esbit produkter helt sikkert er innovative, er de alle brugervenlige, en anden definerende kvalitet, der gør at Esbit skiller sig ud som outdoor-brand. I tråd med ægte tysk tradition, sætter brandet en ære i lækre, enkle og effektive produkter til klar brug i den store natur.

Historie

Grundlagt i Hamburg i 1936, begyndte Esbit med opfindelsen af sit lommekomfur og tabletter af tørt brændstof i samme år. Deres udstyr blev brugt flittigt af europæiske hære, herunder den tyske, under Anden Verdenskrig. Deres samling af udendørs-gear har udvidet sig væsentligt siden med et serie af madlavningssæt, termoflasker, grill og madlavningstilbehør. Esbit BBQ-BoxDen familiedrevne virksomhed er i øjeblikket i sin tredje generation. Med sloganet ”Made to survive” (lavet til overlevelse), understreger Esbit klart sine prioriteringer i produktionen. Udstyret er enormt robust og kan holde til de fleste udfordringer, der kunne opstå i det fri. Produkterne er fri for alle unødvendige detaljer og dingenoter, for kun de mest essentielle funktioner fortjener en plads i en oppakning, hvor både vægt og volumen betyder meget for oplevelsen. Valget af materialer er også meget væsentligt for udstyrets holdbarhed og brugbarhed.EsbitAluminium er meget let, især taget i betragtning hvor stærkt et materiale det også er, hvorfor det er flittigt på outdoor-markedet. Titanium er en anelse tungere end aluminium, men væsentligt stærkere end de fleste andre metaller. Esbit bruger aluminium til mange af deres større artikler, så som gryder, mens titanium er brugt flittigt, hvor styrke er vigtigst. Disse produkter er lavet til at kunne holde til, og hjælpe dig igennem nogle ekstreme situationer. Titanium er et relativt dyrt materiale, hvilket måske vil afspejles i priserne på nogle af produkterne. Til gengæld er du med disse produkter garanteret et stykke værktøj som kan holde i årevis. I friluftslivet kan der hurtigt opstå situationer, hvor du vil takke dig selv for den investering.

Produkter

Blandt Esbits mest populære artikler er dets minikomfurer og madlavningssæt. De laver flere forskellige stabelbare madlavningssæt med højeffektive alkohol-brændere samt brændere af Esbit egne tabletter af tørt brændsstof. Esbits solide sprittabletter er baseret på en kemisk forbindelse kaldet hexamethylentetramin, og sælges separat. Hver enkelt tablet brænder i 10-15 minutter og opvarme omkring 400ml vand. En anden populær varegruppe fra Esbit er køkkengrej. Ud over de basale gryder af aluminium og stegepander med non-stick belægning og twist-off bunde, tilbyder Esbit også en udendørs kaffemaskine, der giver dig mulighed for at brygge en frisk kop kaffe, uanset hvor du befinder dig. Produkterne fra Esbit omfatter også termoflasker af høj kvalitet i forskellige størrelser til at holde mad og drikkevarer. På CAMPZ.dk kan du finde disse høj-kvalitet dobbeltvæggede rustfrie termoflasker. Termoflaskerne er ideelle til at holde din mad eller drikkevare varme i timevis, så du kan nyde dem på din vandretur, på arbejdet eller i skolen. Esbit kedelBeholderne til mad har brede åbninger for at lette serveringen, mens twist-off låg fungerer som en tallerken, man altid har ved hånden. Twist-off låget på en af de mindre drikke termokander tjener desuden som drikkebæger. Esbit tilbyder også en minimalistisk samling af simple, men dog yderst effektivt udendørsbestik. Blandt denne samling er et tredelt sæt bestående af titanium gaffel, ske og kniv bundet sammen af en lille karabinhage, samt en fiks to-i-én gaffel ske, med hver af funktionerne, fordelt på redskabets ender. Esbit laver også smarte skeer, knive og gafler, som let kan foldes sammen, så de optager mindst muligt dyrebar plads i rygsækken. Bestikket er lavet af titanium, så de er både enormt holdbare og meget lette. Til grill tilbyder Esbit en sammenklappelig BBQ boks i rustfrit stål. Boksen har en praktisk størrelse og er en udendørs grill, der er nemt at transportere. Grillen er oplagt til brug ved camping, men også god til alle de lyse sommeraftner, hvor byfolket kravler ud af deres lejligheder og mødes i parkerne omkring i landet. Blandt lignende produkter fra andre producenter, som du kan finde på CAMPZ.dk er:
  • Campingaz campingkøkken
  • Outwell campingkøkken
  • Cadac campingkøkken
  • Relags campingkøkken
  • Trangia campingkøkken
Der er altså rig mulighed for på CAMPZ.dk at finde udstyr til din næste vandretur, uanset hvor meget du udfordrer dig selv og dit udstyr. Det er altid en god idé at være forberedt på mere end man planlægger, og med Esbits produkter kan du være udrustet til ekstreme situationer. Når du bestiller fra CAMPZ.dk vil du få hurtig levering, gode priser og 100 dages fuld returret, så længe du har en kvittering og den originale emballage er intakt.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling