CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Telt til outdoor
Eureka!
Eureka! bestræber sig på at udvikle og distrubere produkter fra øverste hylde, der kan modstå bl.a. klimaets udordringer. Målet er at skabe grej, der kan gøre udendørsoplevelser endnu bedre end de er i forvejen - tag f.eks. letvægtsteltet.

Eureka!

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Når en telttur bliver endnu bedre

I Danmark har vi stolte traditioner indenfor camping og outdoor-aktiviteter, da omgivelserne og nærheden til havet overalt gør det oplagt at pakke tasken og drage ud i det fri. Det samme gælder blandt andet i USA, hvor afstandene dog er meget større, og naturparkerne er en hel del mere udfordrende. Eureka! er netop et amerikansk mærke, som vi i dag også kan få glæde af i det danske, hvilket er en stor fordel. Firmaet blev nemlig startet helt tilbage i 1895, og op gennem årene har det været fremme i medierne i flere omgange. Først i løbet af 40’erne, hvor man leverede telte til forskellige krigszoner og evakuerings-centre, og senere i forbindelse med bjergbestigere, der nåede toppen af Mount Everest med produkter fra Eureka! på turen. Man har allerede fra starten opbygget er ry for at skabe drønstærke produkter, som nærmest ikke kan slides op. Eureka! Wabakimi 3Man begyndte i sin tid med at sy overslag til hestevogne, men efterhånden som folk verden over begyndte at blive mere eventyrlystne, blev produktionen sporet over på telte til professionelle ekspeditioner. I løbet af 1980’erne gik man så over til også at fremstille telte og udstyr til brug ved almindelig camping, så både familier, par, singler, professionelle klatrere og alle mulige andre kan få glæde af mærkets høje standarder.

Vejret slår dig aldrig ud, når du sover i et telt fra Eureka!

De skiftende årstider i Danmark er ingen hindring for at drage på camping i telt. Sommermånederne er naturligvis de bedste, men Eureka! sørger for, at det også er trygt og hyggeligt at sove i det fri, selvom der står forår eller efterår i kalenderen. De mange år på bagen har nemlig givet mærket en fordel, da man har haft massevis af årtier til at forbedre og udvikle. Oveni alt dette drager man naturligvis nytte af de mange input, som de sponsorerede atleter har med tilbage efter en ekspedition, hvor teltene evalueres. Hovedsædet i USA har også avancerede testcentre, så man alt i alt får et telt, der med lethed kan modstå de danske elementer og årstider. Eureka! byder på en bred palet af telttyper, så der er noget for alle segmenter og familiestørrelser. Det er lige fra 1-personers telte og helt op til de store modeller, hvor der kan sove op til 8 personer. Der er også masser at vælge imellem i forhold til former og designs, hvad enten det er kuppeltelte, iglotelte, tipitelte eller andre modeller. Se hele produktpaletten her på CAMPZ.