Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

EuroSchirm

6 Produkter
Kategorier
EUROSCHIRM fra A-Z
  1. Paraplyer
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Det simpleste kan blive det vigtigste

Euroschirm fremstilles af et familieejet firma, som i over 100 år har fremstillet paraplyer og har befundet sig i spidsen af kvalitet og udvikling, siden de startede. EuroSchirm Light Trek UltraMan har ikke bare udviklet det, som vi nok bare ville se som helt almindelige paraplyer, men også udviklet paraplyer til særlige formål, og som er i stand til at holde til lidt mere end almindeligt brug. Derfor er det også naturligt at have dem med her på CAMPZ.dk, da de er den perfekte partner til vandreture og trekking.

Let og stabilt ude i marken

Paraplyerne fra Euroschirm, som vi byder på her, er alle fremstillet, så de udgør en perfekt partner til ikke bare hverdagsbrug, men også til en længere vandretur eller trek i det fri. Typisk er de fremstillet af lette, men solide materialer. Og ikke nok med at deres vægt er lav, så er de også fremstillet sådan, at de tager mindst mulig plads og typisk kan klipses fast til en rygsæk. De er desuden nemme og stabile at både åbne og lukke, så du kan være helt tryg, når der kommer en skylle over, hvor du befinder dig.

Regn med disse, og du vid dig sikker

Her er benyttet dobbelte syninger og de seneste og stærkeste letvægtsmaterialer, som for eksempel glasfiber og aluminium. Dette, sammen med andre tricks, som Euroschirm-producenten har udviklet gennem sin lange historie, sikrer, at du her finder paraplyer, som du kan regne med. Det er ekstra vigtigt, når du er ude i det fri og langt fra butikker. Det er jo heller ikke sådan, at det kun er i Danmark, sommeren kan regne væk, det kan man komme ud for de fleste steder.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!