CAMPZ - Camping & outdoorshop
Op til 70% rabat1
Euro Sport Nutrition
Eurosport er måske bedre kendt som en TV-kanal, men ikke i dette tilfælde. For med Eurosport Nutrition er der tale om et nyt sportsernæringsmærke, der blev lanceret i 2020 og har til formål at blive et af de foretrukne sportsernæringsmærker for aktive atleter. Find din favorit her på siden.

Eurosport nutrition

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Vigtigt med det rigtige brændstof til kroppen

Navnet leder måske tankerne hen på en populær sportskanal, og det er nu heller ikke helt tilfældigt. Eurosport Nutrition er dog ikke beregnet til at holde dig kørende, mens du ser en maraton eller et endurance race på TV, men derimod til at give din krop lige netop det brændstof, den kræver, når du selv skal yde dit yderste rent sportsligt.Eurosport Nutrition Multi Pack Man har kombineret en lang række erfaringer og viden på området og samlet resultatet af dette under ét varemærke. En stor del af fokusset er på cykelsport, men der er bestemt også produkter, der henvender sig til andre former for aktive og atleter.  

Mest mulig energi på mindst mulig plads

Hvad enten du er ude og cykle i terræn eller på landevej, eller du er afsted på et krævende trek, så kan det være af helt afgørende betydning, at du kan minimere din oppakning mest muligt. Her kan du tænke på produkterne fra Eurosport Nutrition lidt som batterier, der skal lade din krop op. Du ønsker noget, som giver den bedst mulige opladning, men som fylder og vejer absolut mindst muligt. Netop dette finder du her.

Frisk smag og funktion kræver friske råvarer

En ting er, at produkterne fra Eurosport Nutrition indeholder det brændstof og boost, som kroppen behøver, men de er samtidig fremstillet med friske råvarer som for eksempel frisk frugt for at skabe så rene og sunde produkter som muligt og med en lækker, frisk smag. Fokus har naturligvis også været på at fremstille produkter, som nemt kan optages i kroppen, og som ikke skaber problemer med fordøjelsen eller forbrændingen. Perfekt til den ekstra ydelse og en naturlig optankning at købe med fra CAMPZ.