CAMPZ - Camping & outdoorshop
Wow-tilbud til en sommer fuld af eventyr

Explr Pro Teknisk præstationspakke 26l, beige

ID: 878274

RRP 1.329 DKK
1.199 DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
    • beige
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Standardlevering fra 3-5 arbejdsdage

Beskrivelse af

EVOC Explr Pro Teknisk præstationspakke 26l, beige (heather gold)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Denne rygsæk er ideel til cykelentusiaster, der leder efter en rygsæk med en kortere ryglængde. Daypacken er ikke kun super alsidig, den har også masser af opbevaringsplads med sine 26 liter. Den smarte indvendige organisering giver den ideelle plads til alle redskaber og sikrer, at alt forbliver, hvor det hører til. Air Flow Contact System garanterer maksimal ventilation, og den absolut belastningsneutralitet resulterer i en fremragende bærekomfort. De ekstra brede hoftebælteklapper har store rum med lynlås og giver ekstra opbevaringsplads.

LUFTSTRØMSKONTAKTSYSTEM
Målet er her at overføre belastningerne så neutralt som muligt til kroppens tyngdepunkt og samtidig minimere kontaktfladerne til ryggen. Evoc løser denne modsætning med et rygparti, hvor ventilationskomponenterne, såsom store ventilationskanaler og specielt fræsede og perforerede EVA-puder, er lagt indad bag et netstof. Dette sikrer et sæde tæt på ryggen og optimerer samtidig rygventilationen.

BRACE LINK
Brace Link gør det muligt at tilpasse rygsækkens stropper optimalt til atletens skulderbredde. Den fleksible tilpasning understøtter belastningsfordelingen på kroppens tyngdepunkt, samtidig med at den minimerer kontaktfladen til ryg og skuldre. Det er også muligt at bære en nakkebøjle med bøjleleddet.

LUFTCIRKULATION
Air Circulation anvendes på alle Evoc-rygsække, fordi det sikrer optimal ventilation selv under stor anstrengelse og sved og samtidig forhindrer det følsomme nyreområde i at køle ned. Den vertikalt styrede luftkanal sikrer en kontinuerlig, fri luftcirkulation. Yderligere luft kan strømme ud gennem sideløbende fordybninger langs kanalen.

AIRO FLEX
AIRO FLEX er et ekstremt stabilt stof, der er lige så luftgennemtrængeligt som fleksibelt. Den bruges sammen med Evocs hofteseler af højeste kvalitet og sikrer optimal belastningsoverførsel til hofterne med maksimal ventilation - for maksimal bærekomfort.

KROPSKNUSNING
Hovedtrækkene ved Evoc Body Hugging fit er rygsækkens tættest mulige placering på kroppen og fordelingen af vægten over et stort område på hofterne. Takket være den optimerede forbindelse mellem skulderstropperne og de brede hoftefinner, der "vokser ud" af rygpanelet, forbliver rygsækken pålidelig og så stabil som muligt i position under enhver aktion - for mere komfort og kontrol.

Vis alle modeller fra EVOC Explr-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Trekking, Pendler, Vandring / Trekking, Snesko, Allround / Begynder, Hverdag, Pendling, Hybrid, Trekking, Vandring
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Kategori:
rygsæk forberedt til drikkesystem
Type af rygsystem:
Uden rygprotektor
Størrelse
totalvolume:
26 l
Mål (L x B x H):
48 x 27 x 19
Dimensioner
Vægt:
1250 g
Rygsæk
lommer:
brillelomme
lommer:
lomme til mobiltelefon
lommer:
værktøjskasse
lommer:
kortlomme
lommer:
hoftelomme
Holdere:
Hjelm
Holdere:
1 drikkeflaske
Holdere:
Nøglering
Holdere:
Drikkeslange
Holdere:
Lys
Særlige funktioner:
sikkerhedsfløjte
Væskesystem
Væskeblære:
uden
Leveringsomfang
Inklusiv regnslag :
ja
Leveringsomfang:
Inkl. separat vaskepose
Materiale
Materiale:
Øvre: 100% nylon
Modelår
2022
Produktnummer
878274

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.