CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

EVOC Explr Pro Teknisk præstationspakke 30l, grå

ID: 1298728

1.479 DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

EVOC Explr Pro Teknisk præstationspakke 30l, grå (silver/carbon grey)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Hvis du er på udkig efter en alsidig rygsæk til cykelture og cykeleventyr, bør du se nærmere på denne rygsæk. Med 30 liter opbevaringsplads og en gennemtænkt lommeinddeling finder alting sin plads og bliver, hvor det hører til. Hoftebæltet har ekstra store klapper og store rum med lynlås. Derudover giver Air Flow Contact System maksimal ventilation, og Body Hugging System sikrer neutral belastningsfordeling.

LUFTCIRKULATION
Air Circulation anvendes på alle Evoc-rygsække, fordi det sikrer optimal ventilation selv under stor anstrengelse og sved og samtidig forhindrer det følsomme nyreområde i at køle ned. Den vertikalt styrede luftkanal sikrer en kontinuerlig, fri luftcirkulation. Yderligere luft kan strømme ud gennem sideløbende fordybninger langs kanalen.

LUFTSTRØMSKONTAKTSYSTEM
Målet er her at overføre belastningerne så neutralt som muligt til kroppens tyngdepunkt og samtidig minimere kontaktfladerne til ryggen. Evoc løser denne modsætning med et rygparti, hvor ventilationskomponenterne, såsom store ventilationskanaler og specielt fræsede og perforerede EVA-puder, er lagt indad bag et netstof. Dette sikrer et sæde tæt på ryggen og optimerer samtidig rygventilationen.

AIRO FLEX
AIRO FLEX er et ekstremt stabilt stof, der er lige så luftgennemtrængeligt som fleksibelt. Den bruges sammen med Evocs hofteseler af højeste kvalitet og sikrer optimal belastningsoverførsel til hofterne med maksimal ventilation - for maksimal bærekomfort.

KROPSKNUSNING
Hovedtrækkene ved Evoc Body Hugging fit er rygsækkens tættest mulige placering på kroppen og fordelingen af vægten over et stort område på hofterne. Takket være den optimerede forbindelse mellem skulderstropperne og de brede hoftefinner, der "vokser ud" af rygpanelet, forbliver rygsækken pålidelig og så stabil som muligt i position under enhver aktion - for mere komfort og kontrol.

BRACE LINK
Brace Link gør det muligt at tilpasse rygsækkens stropper optimalt til atletens skulderbredde. Den fleksible tilpasning understøtter belastningsfordelingen på kroppens tyngdepunkt, samtidig med at den minimerer kontaktfladen til ryg og skuldre. Det er også muligt at bære en nakkebøjle med bøjleleddet.

Vis alle modeller fra EVOC Explr-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Trekking, Pendler, Vandring / Trekking, Snesko, Allround / Begynder, Hverdag, Pendling, Hybrid, Trekking, Vandring
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Kategori:
rygsæk forberedt til drikkesystem
Type af rygsystem:
Uden rygprotektor
Størrelse
totalvolume:
30,00 l
Mål (L x B x H):
54 x 28 x 21 cm
Dimensioner
Vægt:
1 350,00 g
Rygsæk
lommer:
brillelomme, lomme til mobiltelefon, Værktøjsrum, kortlomme, Flaske rum
Særlige funktioner:
Udgang til drikkeslange
Væskesystem
Væskeblære:
uden
Leveringsomfang
Inklusiv regnslag :
ja
Leveringsomfang:
Inkl. separat vaskepose
Materiale
Materiale:
Øvre: 100% nylon
Modelår
2023
Produktnummer
1298728
EAN
4250450724704

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.