CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

EVOC Stage Teknisk præstationspakke 6l, oliven

ID: 1298743

809 DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

EVOC Stage Teknisk præstationspakke 6l, oliven (light olive/olive)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Stage 6l er en teknisk cykelrygsæk med omfattende udstyr - det ideelle valg til korte enduro-runder eller manøvrer i parken. Brace Link giver mulighed for frit bevægelige stropper, der giver maksimal bevægelsesfrihed på cyklen.

Spænde Link
Brace Link-systemet imponerer med den optimale tilpasning af rygsækkens stropper til atletens skulderbredde. Den fleksible tilpasning understøtter belastningsfordelingen til tyngdepunktet, mens kontaktfladen til ryg og skuldre elimineres. Det er også muligt at bære en nakkebøjle med bøjleleddet.

AIRO FLEX
Airo Flex er et ekstremt stabilt stof, der er både luftgennemtrængeligt og fleksibelt. Evoc bruger det på taljebælter af højeste kvalitet for at kombinere optimal belastningsoverførsel til hofterne med maksimal ventilation - for maksimal bærekomfort.

Luftstrømskontaktsystem
Målet er her at overføre endnu større belastninger så neutralt som muligt til kroppens tyngdepunkt og samtidig minimere kontaktfladerne til ryg og skuldre. Evoc løser denne modstand med et rygparti, hvor ventilationskomponenterne, såsom store ventilationskanaler og specielt fræsede og perforerede EVA-puder, er lagt indad bag et netstof. Dette sikrer et sæde tæt på ryggen og optimerer samtidig rygventilationen. Hoftebæltevinger og skulderstropper med luftmaske og ventilationsåbninger udvider designet af det stramme, men velventilerede rygsystem.

NYLON 210/D RIPSTOP, PU BELAGT
Kravene til det perfekte ydermateriale til rygsække/tasker kan sammenfattes i fire egenskaber: slidstærkt, slidstærkt, vandafvisende og let. Det er præcis, hvad Nylon 210/D Ripstop tilbyder. En firedobbelt PU-belægning på det lette nylonbase-materiale giver fugtbeskyttelse og slidstyrke. Et mikrofiberstof opdeler grundmaterialet i firkantede segmenter for at forhindre sprækker i at udvide sig - deraf navnet Ripstop.

P 600/D, PU BELAGT
Et meget robust stof til områder, der udsættes for meget slid. Det er også rivefast, let og absorberer næsten ingen fugt. I kombination med disse egenskaber er det ideelle materiale til meget belastede tasker eller til bunden af tasker og rygsække.

AIR MESH
Air Mesh har porer, der giver optimal luftcirkulation, samtidig med at de er små nok til at forhindre optagelse af fugt. Det gør det til det perfekte overmateriale, f.eks. til ryggen på Evoc protector-rygsække.

3D LUFTMASKE
Dette tredimensionelt strukturerede stof med forskellige trådtykkelser (P75D*30D) giver optimal ventilation og polstring til ryggen og skulderstropperne

Vis alle modeller fra EVOC Stage-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Gravel, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Kategori:
rygsæk forberedt til drikkesystem
Type af rygsystem:
Uden rygprotektor
Størrelse
totalvolume:
6,00 l
Mål (L x B x H):
44 x 23 x 6
Dimensioner
Vægt:
640,00 g
Rygsæk
Ventilation:
Luftcirkulation, luftstrøm kontaktsystem
lommer:
værktøjssæt med Quick Access (seperat), rum til vandblære, Rum til mobiltelefon, brillelomme
Lukkesystem:
lynlås
Holdere:
Hjelm, Lys, Drikkeslange
Særlige funktioner:
sikkerhedsfløjte
Væskesystem
Væskeblære:
uden
Modelår
2023
Produktnummer
1298743
EAN
4250450724766

Kundeanmeldelser

5.0
2 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
2
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
EVOC Stage Teknisk præstationspakke 6l, sort sort
Maria
Perfect for biking
Shape and the interior with a very funktional design makes this small back pack just perfect.
31.05.2018
EVOC Stage Teknisk præstationspakke 6l, sort sort
Markus Raimann
Evoc Stage Rygsæk 6 L sort
Oversat fra Tysk Til originalen
Meget let og lille rygsæk med masser af lommer og monteringsmuligheder for hjelm og jakke. For mindre udflugter er rigelig plads til drinks, snacks og en jakke til rådighed. De skulderstropper og bryst og talje bælte sikrer god stabilitet, når du går og jogging.
13.04.2017