Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Gadgets til at lægge i påskeægget - Masser af gaveforslag til de mindste

EVOC

174 Produkter
EVOC
EVOC

EVOC: Beskyttelse i højsædet

Mærket EVOC opstod på baggrund af følelsen af ikke at være helt tilstrækkeligt udrustet. Grundlæggerne kendte mange nice trails, men mente ikke, at der var nok fokus på sikkerhedsfaktoren. Inden for særligt rygsække og tasker mente de ikke, at der var et tilstrækkeligt udvalg. Derfor besluttede de sig for på et tidspunkt at deres egen sikkerhedsudrustning efter deres egne forestillinger. Det var her det hele startede for EVOC. Kvaliteten kombineres med fremragende komfort og ideel bekyttelse og justeres konstant gennem tests samtidig med, at produkternes innovative egenskaber forbedres. Medarbejderne og grundlæggerne sværger til disse produkter.

Sorter efter
 
Side 1 af
4

Udstyret skal være i orden

Når man bevæger sig ud i naturen, uanset om det er til fods, på cyklen eller på skiene, spiller udstyret en stor og meget vigtig rolle. Rygsækken kan være nok så flot og smart, men støtter den ikke på de rigtige steder, ender turen med rygsmerter og i værste tilfælde varige skader. Det er vigtigt, at ens udstyr er tilpasset den enkeltes behov, og her skinner det hurtigt igennem, hvis designet ikke tager hensyn til de behov, man har, når man bevæger sig uden for de vante rammer og måske endda helt uden for civilisationen. Især tasker og rygsække skal kunne indeholde den nødvendige bagage og samtidig være lette og komfortable, og samtidig skal de kunne holde til al slags vejr.

Af de eventyrlystne, for de eventyrlystne

Firmaet EVOC har i mange år specialiseret sig i tasker og især rygsække til outdoor-folket. EVOC JoyrideBehovet for at designe og producere udstyr i topklasse udsprang af bagmændenes egen eventyrlyst og det besvær, det var, at finde en rygsæk, der både var praktisk, komfortabel og med smarte detaljer - alt sammen uden at der blev gået på kompromis med kvaliteten. I dag er EVOC førende på markedet for rygsække og tasker til både vildmarken, cykelferien, skituren og dig, der blot ønsker en flot og holdbar taske i hverdagen.

Et stort udvalg til fornuftige priser

På CAMPZ.dk finder du et stort udvalg af de bedste tasker og rygsække fra EVOC. Mange af deres modeller kommer med indbygget regnslag, og skal tasken bruges til lange løbeture eller cykelløb, kommer flere rygsække med mulighed for, at tilslutte et drikkesystem. Fælles for deres sortiment er, at taskerne kommer i flotte og farvestrålende udgaver, der alle er lavet af materialer, der kan tåle at blive brugt i hverdagen, og som holder til det slid, som en god taske eller rygsæk bliver udsat for, når den bruges i naturen. EVOC laver også tilbehør til tasker og rygsække, så du har mulighed for, at friske din gamle rygsæk op med f.eks. et regnslag. Se nogle af vores bedst sælgende rygsække her:
  • EVOC CC Rygsæk
  • EVOC FR Trail Rygsæk
  • EVOC FR Enduro Rygsæk


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!