Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

EVVO

1 Produkt
Kategorier
EVVO fra A-Z
  1. Snesko
Pris i kr.
EVVO

EVVO - Snesko til alle, der elsker det hvide vidunder

EVVO har revolutioneret sneskoen. Uanset om det drejer sig om afslappede ture i dyb sne eller mere udfordrende ture, er EVVO-sneskoene specialudstyret med de funktioner, som sneelskere har brug for. De er ekstremt lette, nemme at tage på, fleksible og lydsvage. Samtidig er sålen, der er udviklet i samarbejde med Michelin, ekstra gribenøjagtig.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

EVVO – skarpe snesko til hele familien

Nu kan du finde vej gennem det snedækkede vinterlandskab uden problemer og tøven. CAMPZ hjælper hele familien på vej med den store kollektion af EVVO-snesko til både børn og voksne.EVVO Sne sko Dette fodtøj er designet til at klare skærene, når sneen ligger i tykke dynger.

Den perfekte sko til dig, der er vild med vintervejr

EVVO er det skelsættende mærke, som henvender sig til alle med hang til vinter, sne og skisport. Dette mærke er født i Frankrig; landet, som i årtier har været berømt (eller berygtet) for sine medrivende pister og udfordrende bjerge. Disse omgivelser inspirerede i 2017 Hervé Piron og Joel Varaine til at gå sammen om at skabe en skarp kollektion af snefodtøj. Sammen med designeren og sportsfanatikeren Olivier Reboullet gjorde de kollektionen til en realitet. Det er denne kollektion, du nu kan få fingrene i via udvalget fra CAMPZ.  

Gode egenskaber beskytter og leverer komfort

De mange EVVO-snesko fra CAMPZ er kendetegnede ved deres lækre og innovative designs, som gør dem lige til at stikke i. Derudover er de spækket med gode egenskaber og funktioner, som holder dig fuldt beskyttet i sneen. Blandt andet kan se frem til en kraftig og modstandsdygtig gummiydersål fra MICHELIN. Denne sål giver dig et stabilt fodfæste i sneen og på isen. Blødt skum skaber i mellemtiden isolering, så dine fødder forbliver varme i koldt vejr. Snesko fra EVVO fuldendes af et ergonomisk design, som bringer komfort til hvert et skridt, du tager i sneen. Nu er der intet, der afholder dig fra at nyde vintervejret.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!