Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

VINTERUDSALG - Tusindvis af produkter til ekstra lave priser

Exped

32 Produkter
Exped

Exped - Maksimal komfort med minimale midler

Exped startede i 1983 som distributør af udvalgte udendørs mærker og har siden 1997 udviklet eget udstyr til ekspeditioner, vandreture og rejser. Produkterne er primært enkle, alsidige og kan optimeres til praksis. Materialerne er af højeste kvalitet med et innovativt design. Exped byder på kvalitetsprodukter som passer til ethvert klima og ethvert behov.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Exped – et godt grundlag for en spændende ekspedition

Findes der noget bedre end at vågne op ude i den fri natur? Selvom man har sovet i et telt, er det næsten lige som at sove i den fri luft. Og den har man indåndet hele natten, så man er fuldstændig klar i hovedet, når man vågner, og klar til en ny dags eventyr. Og har man været vågen midt om natten, har man nok opdaget, at natten ikke er helt så stille, som man havde forestillet sig. Det pusler måske lidt i græsset, man kan høre fjerne dyrelyde, måske havets brusen eller en nærliggende kildes mere stille klukken. Men alligevel helt trygt. Dog kan selv sommernætter være kølige, så det er også godt med en let og lun sovepose, der smyger sig omkring kroppen. Mærket Exped leverer det helt rigtige udstyr til at overnatte i helt naturlige omgivelser.

Bag om Exped

Exped har eksisteret siden 1997 og lige siden da, har mærkets team designet og produceret specialudstyr af højeste kvalitet til udendørs entusiaster. Udstyr, som er designet til at appellere til alle lige fra den afslappede hiker i Appalacherne til den teknisk avancerede bjergbestiger i Himalaya. Uanset hvad, så forventer brugeren, at hans eller hendes udstyr skal imødekomme bestemte krav og forventninger. Expeds mission er at imødekomme disse krav og forventninger. I 1997 introducerede Exped helt ny konstruktion inden for telte, det såkaldte ”tunneltelt”, som hurtigt skulle blive populært og kopieret af andre producenter af telte. Exped Clip Powder BasketI 1998 fulgte en ”dragtsovepose”, som man nærmest tog på som tøj med huller til armene, så man kunne slippe for den for visse klaustrofobiske fornemmelse af at være lukket inde i en sovepose uden at kunne røre sig. Udviklingen af telte var støt, og der kom stadig flere modeller og størrelser til. For eksempel telte af tipi-typen og kuppeltelte.

Komfort inde i teltet

Men én ting er et godt telt, det kræver noget lige så godt soveudstyr, hvis oplevelsen skal være perfekt. Så i år 2000 kunne Exped præsentere verdens første fuldstændigt vandtætte soveposer, så skulle man blive overrasket af en monsunregn, så kunne man stadig holde sig tør i telt og sovepose. Så langt, så godt. Nu kunne man sove i et vandtæt telt i en vandtæt sovepose, men man lå jo stadig nærmest direkte på jorden. Det måtte der laves om på, mente Exped, så to år efter soveposen kom DownMat en luftmadras, som var tre gange så varm og komfortabel som de hidtidige luftmadrasser af samme vægt. Og de kunne naturligvis leveres i bøde voksen- og børnestørrelser. Et telt skal jo helst kunne stå fast på forskellig undergrund, så i starten af 2000-tallet kunne man få Exped telte med både sne- og sandforankring, og selv sømmene i teltet blev gjort vandtætte ved hjælp af silikone. I det hele taget blev samtlige produkter gjort stadig lettere uden at miste deres originale kvaliteter. Det blev de blandt andet fordi de fra 2008 kunne pakkes kompakt ned i de rygsække, som Exped også begyndte at designe og producere. I dag omfatter Exped kollektionen næsten komplet udstyr til trekking og andre eventyrlige ekspeditioner. En lang række af Columbias produkter kan købes via internettet i netbutikker som CAMPZ.dk. Shop lidt rundt på siden og se, om der ikke skulle være nogle Columbia produkter, der passer til dine udendørs aktiviteter.
  • Sommersovepose
  • 2-personers tunneltelt
  • Blødt og godt isolerende liggeunderlag


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!