CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
null
Exped - Maksimal komfort med minimale midler
Exped startede i 1983 som distributør af udvalgte udendørs mærker og har siden 1997 udviklet eget udstyr til ekspeditioner, vandreture og rejser. Produkterne er primært enkle, alsidige og kan optimeres til praksis. Materialerne er af højeste kvalitet med et innovativt design. Exped byder på kvalitetsprodukter som passer til ethvert klima og ethvert behov.

Exped

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Komfort overskygger alt

Efter at have været distributør for en lang række outdoormærker siden 1983, valgte Exped at prøve lykken med egne designs. Firmaet har i alle årene som mellemled samlet masser af brugbar viden. Samtidig er ejerne selv vilde med at nyde naturens mange muligheder. Derfor blev det første produkt lanceret i 1997 og der blevet taget godt imod det. Nu til dags finder du mange forskellige campingprodukter fra det schweiziske mærke hos CAMPZ. Uanset klima og sportsgren, er Exped garant for kvalitetsprodukter, som gør din campingtur ekstra behagelig. De følger nemlig ikke blot strømmen med masseproduktion af kommercielle items, men dykker hele tiden ned i de videnskabelige processer. Det betyder masser af innovation samt flere vundne designpriser. Trekking, vandreture, rygsækrejser. Eller ture i den lokale skov, i en jungle eller på en bjergtop. Mærkets produktpalet med campingudstyr klarer det hele! De designer primært produkterne ude fra devisen "less is more". Det betyder meget enkle designs med højeste brugervenlighed. Derfor er telte, luftmadrasser, liggeunderlag og hængekøjer meget nemme at håndtere.Exped SynMat UL Winter Det er funktionelle designs i letvægtsmaterialer, som både er nemme at folde ud og pakke sammen, hvilket samtidig gør det lettere at have produkterne med på tur.

Sov godt under åbne himmelstrøg!

Du kan nyde naturen med god samvittighed, når du har produkter fra Exped ved din side. Firmaet går nemlig meget op i bæredygtighed og omtanke for naturen. Derfor er størstedelen af produkterne mærket med Øko-Tex-etiket samtidig med, at det er PFOA-fri. Selv teltpolerne behandles ud fra de højeste miljøvenlige forskrifter. Arbejdsforhold og indpakning lever ligeledes op til de bedste vilkår. Der er ganske enkelt omtanke for både dig og naturen i alle processerne. Alle produkterne i sortimentet bærer præg af kreativitet og nytænkning. Soveposerne er eksempelvis designet med ekstra hulrum. Det betyder, at der er en kanal mellem den indvendige del af soveposen og ud til overfladerne. Det er for at undgå, at dunfyldet falder sammen og mister isoleringsevne. Derfor kan du med komfort strække dig og sprede dig, uden at presse direkte på materialerne. Derudover er overfladerne syet sammen på en særlig måde. Det betyder, at vand ikke trænger ned i syningerne, men i stedet forbliver på de vandafvisende materialer, og preller af. Smarte finesser findes også på mærkets luftmadrasser, hvor opbevaringsposen kan bruges som en pumpe. Det samme gælder med de finurlige hovedpuder, der både kan anvendes som luftpumpe, og som hovedpude. Derfor kan du se frem til camping på en ny og spændende måde.