Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

VINTERUDSALG! - Op til 70% rabat | 15% ekstra rabat på udsalgsvarer *RABATKODE: HOUDINIHYPE

Falke

138 Produkter
Falke

Funktionelt bodywear til outdoorentusiaster

Virksomheden Falke, der begyndte i 1895 som broderi i Sauerland, har konstant været besat af det mål at kunne kalde sig specialist inden for sportstøj. Fremragende funktionalitet kombineret med et sofistikeret design karakteriserer Falkes produkter. Multifunktions undertøj, bodies og strømper fra den tyske producent skal kunne klare de udfordringer, som en aktiv fritid fører med sig.

Sokker fra Falke
Sorter efter
 
Side 1 af
3

Hightech sportswear man altid har brug for

Det at strikke er for længst blevet moderne igen, men det er slet ikke en ukendt hobby. Franz Falke Rohen levede nemlig af at strikke sokker og andre produkter i 1895. Det har så ført til, at Falke i dag er gået skridtet videre og har skiftet klassisk strikning ud med det mest avancerede maskineri.

Altid et skridt foran

Med dette tyske mærke i garderoben får du de mest innovative beklædningsgenstande på markedet. Falke SK2 WoolHer står tingene aldrig stille, hvilket også kan ses på udviklingen gennem de mere end 120 år indenfor funktionel og sporty beklædning. Med årene har Falke specialiseret sig indenfor sportsstrømper og –undertøj, da det er de inderste lag, der interesserer designerne mest. Det er nemlig netop disse lag, der kræver ekstra stor ekspertise og omhyggelighed, da de sidder tættest på kroppen. Det kræver masser af komfort og beskyttelse, hvilket man især har brug for, når man er aktiv i det fri. Derfor er Falke selvskrevet her på CAMPZ.dk, hvor vi elsker at klæde dig på fra inderst til yderst, hvad enten du skal ud at vandre, trekke, løbe, cykle eller være aktiv på alle mulige andre måder. Derfor er alle produkter fra mærket også fremstillet med en snert af elasthan, der netop giver strækbarhed og fleksibilitet, som man har brug for, når kroppen er i bevægelse. Falke MadisonDerudover er bomuld eller uld naturligvis også en del af materialerne, så du er sikret blødhed og komfort i ægte lækkerier.

Præcis hvad din krop længes efter

Beklædningsgenstande som shorts, BH'er, sokker, strømper, boksershorts og tights hører til hovedprodukterne fra dette tyske mærke. Hvert et design er skabt til et specifikt formål, og derfor finder du også mange forskellige former og farver, uanset hvad du vælger. Fællesnævneren for sokkerne er eksempelvis de stødabsorberende materialer samt en særlig 3-lags konstruktion, der sørger for at lede fugt væk fra fødderne. Derfor bør enhver unde sig nogle strømper eller noget undertøj fra Falke, da tøjet klæder dig perfekt på til alle dine sportsaktiviteter i det fri. Vores fødder belastes en del, når vi vandrer, løber, går eller klatrer, og derfor kan du beskytte dem bedst muligt med et par af de innovative sokker. Hos kvinderne er en sports-BH et must, da den er åndbar og samtidig holder brysterne på plads. Til mændene er det tætsiddende undertøj uundværligt, da det giver smidighed og komfort. Med sportssokker i alle længder, tykkelser og farver kan du kræse for fødderne hele året rundt, og det lækre undertøj kan også bruges til hverdag. Dermed får du maksimal glæde af dine køb, som vi her på CAMPZ.dk gerne hjælper dig igennem med.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!