CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Fe226 - Tøj til den jernhårde triatlet
Fe226 laver sportstøj til løb, svømning og cykling. Navnet bag dette triatlet-mærke er klart inspirereret af den krævende sport. Fe er grundstoffet for jern og tallet 226 er det totale antal kilometer på et triatlon.

Fe226

5 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelse

  • S
  • M
  • XL

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Fe226 TEM Perfect Posture Top, sort
Fe226 TEM Perfect Posture Top, sort sort
Fe226
TEM Perfect Posture Top, sort
Vejl. udsalgspris 879 DKK 559 DKK
  • Versioner: MXL
- 36 %
Fe226 DryRun 2-i-1 shorts Damer, sort
Fe226 DryRun 2-i-1 shorts Damer, sort sort
Fe226
DryRun 2-i-1 shorts Damer, sort
Vejl. udsalgspris 729 DKK 469 DKK
  • Versioner: M
- 35 %
Fe226 TEM Muscle Activator Shorts, sort
Fe226 TEM Muscle Activator Shorts, sort sort
Fe226
TEM Muscle Activator Shorts, sort
Vejl. udsalgspris 949 DKK 609 DKK
  • Versioner: XL
- 35 %
Fe226 StableRun 2-i-1 shorts, sort
Fe226 StableRun 2-i-1 shorts, sort sort
Fe226
StableRun 2-i-1 shorts, sort
Vejl. udsalgspris 949 DKK 569 DKK
  • Versioner: S
- 40 %
Fe226 Be Iron T-shirt, sort
Fe226 Be Iron T-shirt, sort sort
Fe226
Be Iron T-shirt, sort
Vejl. udsalgspris 359 DKK 139 DKK
  • Versioner: XL
- 61 %

Fe226 er det ultimative mærke til de jernhårde atleter

De jernhårde sportsgrene stiller store krav til dit outfit. Her er der ikke plads til tilfældigheder, når de store ambitioner skal føres ud i livet og gøres til en realitet. Hos CAMPZ er vi engagerede i både udendørsliv og aktive udfoldelser. Vi har specialiseret os i en række sportsgrene og giver dig unikke dele, der harmonerer med de enkelte sportsgrene. Danske Fe226 er vores ultimative bud på beklædning til dig, der har kastet din kærlighed over de mere krævende sportsgrene.   

Performance og couture født i København

Fe226 er dansk sportstøj og design, når det er bedst. Performance og couture-mærket er født i København og tager sit navn efter den kemiske betegnelse for jern og antallet af kilometre, som indgår i et triatlon. Det er umuligt at være i tvivl. Her får du præstationsdygtige dele, der går godt i spænd med de hårdeste sportsgrene og turneringer. Fe226 Be Iron DryRunVia de skelsættende dele ønsker det danske mærke at løfte din indre styrke og bringe din indre jernmand eller -kvinde op til overfladen. Samtidig betyder couture-elementet, at du får sporty og trendy beklædning, der føles og ser godt ud, ikke bare i dag, men også 10 år frem. Fremtidens sportstøj bragt til dig med CAMPZ’s store udvalg af T-shirts, toppe, shorts, strømper og hovedbeklædning fra Fe226

Fuld kontrol med præstationsdygtig og funktionel beklædning

Du er beslutsom og ved, hvor du vil hen. Udfordringer driver dig og får dig til at føle dig i live. Du elsker at skubbe dine fysiske og mentale grænser og derved opdage nye sider af dig selv. I så fald er du den fødte atlet og profil for triatlon og maraton. I kampens hede hjælper CAMPZ dig på vej. Målstregen i sigte med kollektionen af prisvindende sportsbeklædning fra Fe226. Blandt andet tilbyder vi fleksible, lette og hurtigtørrende dele fremstillet af ventilerende materialer, som tørrer på rekordtid. Elastiske egenskaber og letvægtsstof er opskriften på beklædning, der bliver en naturlig del af dig og frit lader dig bevæge dig. Samtidig bevares din komfort af de lugthæmmende egenskaber. Det betyder unik beklædning, der matcher dit tempo og din sportsgren.

Lad det fremtidige sportslook indtage din garderobe

De sublime egenskaber fuldendes af et unikt look og udtryk. Moderigtige farver og snit omfavner din figur og hiver det bedste frem i dig. Det flotte logo fra Fe226 bringer kant til udtrykket, mens ‘be iron’ er sloganet, der understreger dine jerntendenser og styrke. Med de iøjnefaldende dele er det nemt at få lyst til at løbe længere, hurtigere og bedre. Uanset dit tempo følger det fremtidige sportslook med. Sammen gør vi de intense sportsoplevelser til en glædelig affære.