CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
FINIS - svømmetøj til alle
Finis mission er klar; det skal ikke være en hindring for nogen at svømme. De gør det let og enkelt for svømmere med deres innovative og kvalitetssikre produkter samt deres forpligtelse til hele tiden at levere det bedste af det bedste til ambitiøse svømmere. Finis er sikkert valg inden for svømmetøj og tilbehør

FINIS

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

En udbytterig svømmelektion med FINIS

Opdelte svømmebaner i bassiner eller azurblåt vand på den amerikanske vestkyst. Uanset vandtype og farve, så er FINIS altid klar til en tur i baljen. Svømning – og vandsport i det hele taget – er motivationen bag hele foretagendet, der siden 1993 har undervist verden i at nyde de våde elementer optimalt. Mærket er lige fra begyndere til professionelle og alt derimellem, så det er bare med at kigge igennem hele udvalget hos CAMPZ. Det hele startede med en såkaldt "monofin", der er to svømmefødder integreret i ét design. Designet har banet vejen for nye muligheder under vand, hvilket er helt i tråd med mærkets mission om at skabe innovation og udvikling. FINIS giver dig dermed mulighed for at boltre dig som en anden delfin. Der er masser af fart i det forenede svømmefodsdesign, så du kan dykke ned under overfladen og øve teknikken med at slå med "halen". Firmaet gør også en stor dyd ud af at klæde børn på til vandaktiviteter.FINIS Swim Parachute Især de populære havfrue-svømmefødder er et hit blandt eventyrlystne piger. Den bedste motivation, når et barn er blevet fortrolig med vand. Naturligvis kombineret med et par svømmebriller, så havbunden kan inspiceres på rette vis.

Når vand er favoritelementet

FINIS er i stand til hele tiden at udvikle sig. Noget du får glæde af via sortimentet her. Man har opbygget et helt akademi med coaches, professionelle svømmere og fritidssvømmere med forskellige ambitioner og mål. Al viden bruges konstruktivt i designprocesserne, så endnu flere folk kan få øje på svømmesportens mange fordele. Svømmebriller til de yngste hjemme i havebassinet, eller træningsapparater og opdriftsblokke til triatleter. FINIS gør en dyd ud af at tilfredsstille alle typer af vandsportsfolk. Udstyr, tilbehør og beklædning er testet grundigt af erfarne folk inden for svømmesport, hvilket er din sikkerhed for kvalitet. Op gennem årene har man skabt flere innovationer og det fortsætter ud i fremtiden. Alt sammen noget, der kommer dig til gavn, når du er aktiv i vand. Vandtætte høretelefoner er et af mærkets populære stykker tilbehør. Du skal blot kombinere dem med et smartwatch og så er du klar til at streame din favoritmusik under vand. En helt uundværlig gadget, der gør den til tider sure træning mere udholdelig. Det californiske mærke er også mestre i at designe træningsredskaber, der optimerer din styrke og udholdenhed, eksempelvis i form af de smarte svømmefaldskærme, der er spændt på et mavebælte, og som yder ekstra modstand under vand. Med FINIS har du alle muligheder for at komme i optimal svømmeform!