Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Finkid (103 Produkter)

Tøj fra finkid
Finkid

Finkid - Udforsk moder natur

Finkid producerer smart og funktionel mode til børn! Producenten fra Finland forstår at kombinere høj kvalitet med et børnevenligt design. På denne måde er de små ikke kun optimal beskyttet, men samtidig kan de også føle sig helt tilpas i tøjet. Virksomhedens filosofi er dedikeret til ubegrænset bevægelsesfrihed og til opdagelseslysten. Formålet er at designe børnetøj, der ikke begrænser men derimod fremmer bevægeligheden.

Sorter efter
Side 1 af
2
 
Sorter efter
Side 1 af
2

Smart tøj til aktive børn

finkid er et lækkert finsk tøjmærke i høj kvalitet, som egner sig til aktive børn der holder af, at opholde sige udendørs i al slags vejr. Finland er kendt som et land, hvor man færdes meget i naturen hele året rundt. Med det in mente har finkid designet tøj, der er vind- og vandtæt, varmeisolerende og samtidig åndbart. Udover at være slidstærkt er tøjet også holdt i farver og designs, der appellerer til børn. De fleste af børnenes typiske yndlingsfarver vil være at finde i sortimentet. Der er også praktisk tøj til alle sæsoner, blandt andet hurtigttørrende, solbeskyttende sommerhatte og strik- eller fleeceforede vinterhuer.

Vind, vand, kulde og sne

De fleste børn elsker at boltre sig i vandpytter og på kælkebakker, men smilet stopper brat, når tøjet er gennemblødt, eller kulden er trængt igennem. finkid PikkuAlle jakker fra finkid er både vind- og vandtætte og kan ved ekstrem kulde kombineres med en varmeisolerende finkid fleecejakke. Der er også flere slidstærke og vejrbeskyttende overtræksbukser i sortimentet med eller uden seler. Alle modeller har sæde- og knæforstærkninger, da det generelt er de områder, der slides mest.

Det tilfredse barn har fri bevægelighed

Når børn føler sig utilpasse, er de ikke nemme at have med at gøre. Det er derfor vigtigt, at de er klædt på i tøj, der ikke strammer, som giver dem fri bevægelighed og samtidig passer til vejrforholdene. Det populære tøj fra finkid omfatter blandt andet:
  • Keksi Bukser lange
  • Ranta Sport Hat
  • Tuulis Jakke
  • Puku Overalls
Med det rette overtøj får intet vejr lov til at ødelægge en skøn naturoplevelse hverken for børn eller deres forældre. Tøjet findes i flere størrelser fra str. 68–140, så både store og små børn kan få lov til at få mange gode og aktive oplevelser.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!