Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Five Seasons

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Five Seasons

Five Seasons – Ski- & outdooreksperterne

Five Seasons blev grundlagt i 1982 i Göteborg, Sverige. Siden da har mærket produceret højkvalitets, teknisk sportsbeklædning med fokus på skiløb og outdoor. På den uslebne svenske vestkyst ved man, hvordan man holder sig varm og tør. Men høj kvalitet og et godt udseende behøver ikke nødvendigvis at være dyrt. Funktion og design går hånd i hånd hos Four Seasons - med et pris/ydelsesforhold, der er uovertruffen.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Fuldtidsbeskyttelse fra Five Seasons

Det danske klima byder på udendørsoplevelser hele året rundt. Intet vejr er for dårligt til, at man kan bruge naturen eller byen aktivt. Endnu mere befriende er det at komme hjem fra job eller nyde weekender og ferier i det fri. Det er af med jakkesæt, kjole, højhælede sko og andet formel påklædning og så ellers på med noget funktionelt tøj, som giver kroppen plads til at ånde og arbejde. I den forbindelse er Five Seasons et godt bud på din nye outdoor-beklædning. Den rå, svenske vestkyst danner rammen om mærkets designs og testafprøvninger. Dermed er der også masser af tøj, som kan modstå de skiftende årstider samt de elementer, der nu engang følger med. Five Seasons har i firmanavnet indført en femte sæson, hvilket afspejler mærkets totaldækkende kollektioner, der skal tolkes som at man bliver klædt mere end godt på i de fire årstider. Intet vejr kan holde dig tilbage, når blot beklædningen er i top. Dermed er der tid til vandreture i skove og parker, langs stranden og i byen – også selvom det regner eller termometeret står på minusgrader.Five Seasons Estrid Frisk luft og motion er kilden til mere energi, så lad svensk outdoor-ekspertise guide dig gennem alle de praktiske og sporty aktiviteter.

Undgå sure miner i møgvejr med Five Seasons

Man skal tage hverdagen med et smil og forsøge at holde positiviteten oppe. Nogle dage er bare værre at komme ud i end andre, men det skal ikke afholde nogen fra at holde hovedet højt. Hos Five Seasons garanterer man nemlig isolation og beskyttelse hele året rundt, når blot man klæder sig på efter forholdene. Mærket byder på funktionel beklædning af forskellig slags, hvad enten det er overtøj, bukser eller shorts, så sol, vind, regn og sne kan bare komme an, for tøjet er skabt til at modstå hvad end man støder på. Materialevalg og bearbejdning er en stor del af processerne, hvilket munder ud i innovative beklædningsgenstande. I forhold til vandtæthed, så arbejder Five Seasons med en skala angivet i antal tusinde millimeter, der viser hvor meget vand overtøjet kan tåle. Skalaen går fra 0-20.000, og beskytter lige fra let regn, gennemsnitlige byger, moderat regn og kraftig regn. Mikroskopiske porrer og åndbarhed sikrer desuden, at tøjet ikke bliver gennemblødt, men at sved og fugt i stedet fordamper, hvilket er yderst komfortabelt. Der anvendes også forseglede syninger, så man er godt sikret mod indtrængende vand og kulde. Udover effektiv skal-beklædning, så byder mærket også på varme og isolerende påklædning, som eksempelvis fleecejakker, der kan bæres alene eller som ekstra lag.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!