Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

adidas Five Ten

Mærket til de modige
Adidas Five Ten producerer performancefodtøj til kompromisløse eventyrere. Som en del af adidas's outdoor-linie bygger mærket på sin mange års erfaring med at udvikle fodtøj til ekstremsport såsom klatring, vandreture og mountainbiking. Ud over deres banebrydende design er mærket særlig opmærksom på sålernes greb, så de er perfekte til den pågældende sport. Adidas Five Ten's mål er at kombinere komfort, holdbarhed og innovation for dermed at skabe de bedste sportssko i verden.

Topkategorier fra adidas Five Ten

Nyheder fra adidas five ten

adidas Five Ten

42 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

adidas Five Ten er lig sportssko til de dedikerede

adidas Five Ten er en verden af funktionelle og detaljeorienterede sportssko, hvoraf intet er overladt til tilfældighederne. Find skomodeller, der understøtter en bred vifte af sportsgrene. Alt fra klatring til vandring. Med disse sko fra CAMPZ bliver du klar til at indtage alt slags terræn, og det med nye mængder af selvtillid og komfort.

Adskillige årtier med 3-Stripes og Trefoil

Er der nogle, der har revolutioneret sportsindustrien, så er det velkendte adidas. Tyske Adi Dassler er manden bag mærket, der i adskillige årtier har leveret kvalitetsbevist og højteknologisk udstyr til dedikerede sportsudøvere. De famøse 3-Stripes og det velkendte Trefoil symbol har for længst indtaget verden, og på CAMPZ er vi stolte af at kunne præsentere dig for en stor kollektion af adidas Five Ten. Disse sportssko lader dig stå distancen, når bjergsider, klatrevægge og lange strækninger til fods skriger på at blive indtaget og overvundet. adidas Five Ten KirigamiKast dig over nye udfordringer og oplevelser i selskab med et af markedets højtelskede brands.

Bliv klar til at indtage stejle klippe- og bjergsider

Klatring er uden tvivl en sport for modige sportsudøvere med hang til adrenalin. Det kræver en god portion gåpåmod at kaste sig over stejle skråninger, vægge og bjerge for ikke at nævne store mængder af koordinering og styrke. CAMPZ hjælper dig til tops med adidas Five Ten. En stor del af kollektionen består af fleksible og skridsikre klatresko, der fungerer til klatring både ude og inde. Overdele i sømløs Primeknit og syntetisk materiale skaber et perfekt fit og tilføjer nye mængder af komfort til din sport. Smarte velcro-lukninger forbedrer pasformen. Vi klæder dig på fra top til tå til nye klatreoplevelser og tilbyder foruden klatresko et stort udvalg af klatreseler, beklædning og karabiner.

Fodtøjet til alt slags terræn

Er du til lange givende vandreture i det fri, er adidas Five Ten ligeledes kollektionen til dig. Med disse approachsko er ingen udfordringer for store og intet terræn umuligt. På vandreture ved du aldrig helt, hvilket slags terræn du bliver mødt af, når du begiver dig afsted. Vær på forkant med udfordringer ved at iføre dig det rette fodtøj. Skridsikre og takkede ydersåler giver et stabilt fodfæste, mens en soklignende pasform sørger for en sublim pasform. Torsion er systemet, der desuden øger stabiliseringen. Og det mens en EVA-mellemsål absorberer stød fra hvert skridt, du tager. Her får du sko, du kan stole på.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!