Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Covid-19: Vi fortsætter med at levere! - Til vores FAQ

adidas Five Ten

46 Produkter
FiveTen
adidas Five Ten

Mærket til de modige

Adidas Five Ten er mærket for alle, der leder efter en sko med enestående pedalgreb. Adidas Five Ten er udstyret med Stealth Rubber, et grebvenligt materiale, der forhindrer, at fødderne glider af pedalerne. Klatreren og grundlæggeren af Five Ten, Charles Cole, havde fået nok af klatresko, der glider af og mister beslaget og besluttede sammen med forskere at skabe en sål med et pålideligt og effektivt greb. I dag er den bløde Stealth-sål populær langt uden for klatresamfundet og er anerkendt af mountainbikere og BMX-ryttere over hele verden.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Sikker sportsudøvelse på forskellige underlag

Du kender sikkert fornemmelsen. At føle dig som Bambi på glatis, og chancen for fald og skader er stor. Ofte er diverse underlag uforudsigelige i strukturen, for hvornår træder man på den næste porøse stensætning, eller hvornår snyder underlaget én? Det er tilstande, man ikke altid kan regne med, men til gengæld kan man altid regne med Five Ten. Her får du et amerikansk-udviklet skomærke, som i dag er i tyske hænder. Selveste adidas er i dag hovedmærket, som videreudvikler det populære fodtøj på innovativ vis. Dermed kan du trygt tage stabile skridt fremad i et par skridsikre sko fra Five Ten. Det er mærket, som du altid har drømt om, men som du ikke troede fandtes. Nu er det her, og det har det været i flere årtier. Man skal blot lige have øjnene op for det, og det er ikke længere svært, når adidas er med til at markedsføre med enorme resurser og viden. Det første par sko fra mærket blev skabt til klatring. Det betød også, at man især fokuserede på sålerne og deres evne til at stå fast på underlagene. Sålerne får stadig specialfokus, og det har kastet andre skotyper af sig.Five Ten Access Mesh Blandt andet sko til cykling og hverdagsbrug, så nu skal du ikke være bange for at skøjte rundt.

Frygt ej besværligt terræn

Der er netop fokus på sålerne hos Five Ten, og de fås i forskellige designs. Det er især knoppernes størrelse, der adskiller modellerne fra hinanden. De helt store skrid-knopper anvendes mest til cykelsko, så man står godt fast i pedalerne. Mange af skoene med lidt mindre knopper egner sig godt til eksempelvis klatring, skateboarding eller blot hverdagsbrug, når man eksempelvis går ture. Dermed er der skridsikre sko til rigtig mange sportsgrene, så du kan optimere dine resultater takket være et super godt greb samt mere stabilitet i afsæt og landinger. Udover sålernes vigtighed, så er overdelene naturligvis også højt prioriteret. Det betyder fleksible materialer med god åndbarhed. Især klatreskoene er bøjelige, hvilket er en nødvendighed, når tæerne skal ind mellem sten og have fat, inden det går videre mod næste indsats og greb. Effektive lukkesystemer er der også tænkt på hos Five Ten, hvilket sammen med de skridsikre såler giver en perfekt pasform. Særlige gummi-konstruktioner sørger for masser af stødabsorbering, så det bliver behageligt at færdes på ujævne underlag. Så giv dig selv optimale vilkår til sport og i hverdagen med nye sportssko her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!