Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

SOMMERUDSALG - Find alt til din yndlingsaktivitet! | Op til 70% rabat

adidas Five Ten

27 Produkter
FiveTen
adidas Five Ten

Five Ten: Mærket til de modige

Den, der søger en sko med et godt greb, bør ikke kigge længere end til Five Ten, for Five Ten er udrustet med Stealth-systemet, der netop har en sål, der ikke glider. Manden bag Five Ten, Charls Cole, var en passioneret klatrer, der ærgede sig over, at hans sko altid rutschede. Derfor tog han sagen i egen hånd og udviklede i sammenspil med videnskabsmænd nogle sko, der ikke glider. I dag er mountainbike- BMX- og klatresko fra Five Ten meget vellidte.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Sikker sportsudøvelse på forskellige underlag

Du kender sikkert fornemmelsen. At føle dig som Bambi på glatis, og chancen for fald og skader er stor. Ofte er diverse underlag uforudsigelige i strukturen, for hvornår træder man på den næste porøse stensætning, eller hvornår snyder underlaget én? Det er tilstande, man ikke altid kan regne med, men til gengæld kan man altid regne med Five Ten. Her får du et amerikansk-udviklet skomærke, som i dag er i tyske hænder. Selveste adidas er i dag hovedmærket, som videreudvikler det populære fodtøj på innovativ vis. Dermed kan du trygt tage stabile skridt fremad i et par skridsikre sko fra Five Ten. Det er mærket, som du altid har drømt om, men som du ikke troede fandtes. Nu er det her, og det har det været i flere årtier. Man skal blot lige have øjnene op for det, og det er ikke længere svært, når adidas er med til at markedsføre med enorme resurser og viden. Det første par sko fra mærket blev skabt til klatring. Det betød også, at man især fokuserede på sålerne og deres evne til at stå fast på underlagene. Sålerne får stadig specialfokus, og det har kastet andre skotyper af sig.Five Ten Access Mesh Blandt andet sko til cykling og hverdagsbrug, så nu skal du ikke være bange for at skøjte rundt.

Frygt ej besværligt terræn

Der er netop fokus på sålerne hos Five Ten, og de fås i forskellige designs. Det er især knoppernes størrelse, der adskiller modellerne fra hinanden. De helt store skrid-knopper anvendes mest til cykelsko, så man står godt fast i pedalerne. Mange af skoene med lidt mindre knopper egner sig godt til eksempelvis klatring, skateboarding eller blot hverdagsbrug, når man eksempelvis går ture. Dermed er der skridsikre sko til rigtig mange sportsgrene, så du kan optimere dine resultater takket være et super godt greb samt mere stabilitet i afsæt og landinger. Udover sålernes vigtighed, så er overdelene naturligvis også højt prioriteret. Det betyder fleksible materialer med god åndbarhed. Især klatreskoene er bøjelige, hvilket er en nødvendighed, når tæerne skal ind mellem sten og have fat, inden det går videre mod næste indsats og greb. Effektive lukkesystemer er der også tænkt på hos Five Ten, hvilket sammen med de skridsikre såler giver en perfekt pasform. Særlige gummi-konstruktioner sørger for masser af stødabsorbering, så det bliver behageligt at færdes på ujævne underlag. Så giv dig selv optimale vilkår til sport og i hverdagen med nye sportssko her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!