CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Fjällräven Vardag Tote Pack, sort

ID: 1039448

Vejl. udsalgspris 659 DKK
589 DKK
- 10 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Fjällräven Vardag Tote Pack, sort (black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Let og praktisk taske, der har plads til dit træningsudstyr, mindre indkøb, din bærbare computer og andre vigtige ting i hverdagen eller på rejser. Fremstillet af slidstærk G-1000 HeavyDuty S med en forstærket bund, så den kan stå selv, når du sætter den fra dig. Hovedrummet har en polstret lomme til en bærbar computer, og der er en stor lomme med hurtig adgang til dit buskort, dine briller, nøgler osv. Hankene er kombineret med skulderstropper, så den er nem at bære.

Vis alle modeller fra Fjällräven Vardag-serien

Specialfunktioner

G-1000

G-1000 er Fjällrävens eget slidstærke og alsidige stof, en gennemprøvet outdoor-klassiker til alle typer eventyr på alle tider af året. Det tætvævede stof er fremstillet af 65 % polyester og 35 % bomuld og er vokset med Greenland Wax. Denne kombination gør det ekstremt slidstærkt, meget åndbart og også vind- og vandafvisende.

PFC-fri imprægnering

For at opnå en vand-, smuds- og olieafvisende effekt indeholder dette produkt ingen skadelige kulstofforbindelser (såsom PFOS og PFOA).

I korte træk

Rygsækvægt
Rygsækvægt
440,00 g

Funktioner

Tilsigtet brug
Livsstil/Streetwear, Fritidsaktiviteter
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Type:
Daypack
Anvendelsesområde:
Fritid
Type af rygsystem:
Uden rygstøtte system
Dimensioner
Mål:
43 x 32 x 20 cm
Volume
Rygsækvolumen:
20,00 l
Materiale
Materialebeskrivelse:
65% polyester, 35% cotton / lining laptop compartment: 100% nylon
Detaljer:
PFC-fri overfladebeskyttelse (Durable Water Repellent)
laptop-/tablet-rum
kapacitet:
1 x laptop eller tablet
tværmål (maks.):
15" (38,1 cm)
Lukkeknap
lukningsposition:
Fra oven (Toploader)
lukningstype:
lynlås
Vægt
Rygsækvægt:
440,00 g
Modelår
2023
Produktnummer
1039448
EAN
7323450522704

Video

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Fjällräven Vardag Tote Pack, sort sort
Lilian
Favorit rygsæk
Oversat fra Finsk Til originalen
Jeg købte denne rygsæk sammen med Fjällräven Gear Bag L for over 5 måneder siden efter mange måneders søgning og research. Jeg ledte efter en rygsæk til mig selv til daglig brug, der kunne rumme min egen frokost, en stor kalender og en flaske vand til kontoret, men der ville også være plads til halltøj og små indkøb fra købmanden. Jeg ville have en alsidig rygsæk, der kan modstå daglig brug. Denne rygsæk har været fantastisk til det. I geartasken opbevarer jeg en A5-størrelse kalender, penalhus og andet lille tilbehør. Gearposen passer godt i rygsækken og indeholder også en 600 ml glasæske til frokostsalat, 20 oz HydroFlask og eftersalgsshopping. I weekenden bruger jeg ofte rygsækken helt tom, dvs. geartasken og dens værksted forbliver hjemme, og derefter inkluderer rygsækken købmandsvarer eller hallkramper. Rygsækken er behagelig at bære både på ryggen og i hånden som en taske. Den eneste ulempe er, at det ikke tilrådes at sprøjte håndtasker ind i eller på rygsækken. Jeg var i stand til at vaske håndpletten ovenpå, men pletten, der har spredt sig indvendigt, forbliver. Ellers viser rygsækstoffet ingen spor efter brug efter fem måneders daglig brug og det samme med geartasken.
01.03.2021