CAMPZ - Camping & outdoorshop
Summer Sale – op til 70 % rabat1

Fjällräven Kajka

4 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Børn 2
  • Damer 2

Farve

  • rød
  • blå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Fjällräven Kajka Rygsæk 20l Børn, blå
Fjällräven Kajka Rygsæk 20l Børn, blå blå
Fjällräven
Kajka Rygsæk 20l Børn, blå
Vejl. udsalgspris 889 DKK 849 DKK
gratis forsendelse
Fjällräven Kajka 65 Rygsæk Damer, sort
Fjällräven Kajka 65 Rygsæk Damer, sort sort
Fjällräven
Kajka 65 Rygsæk Damer, sort
Vejl. udsalgspris 2.749 DKK 2.549 DKK
gratis forsendelse
Fjällräven Kajka 75 Rygsæk Damer, sort
Fjällräven Kajka 75 Rygsæk Damer, sort sort
Fjällräven
Kajka 75 Rygsæk Damer, sort
Vejl. udsalgspris 2.899 DKK 2.469 DKK
gratis forsendelse
- 14 %
Fjällräven Kajka Rygsæk 20l Børn, rød
Fjällräven Kajka Rygsæk 20l Børn, rød rød
Fjällräven
Kajka Rygsæk 20l Børn, rød
Vejl. udsalgspris 889 DKK 784 DKK
gratis forsendelse
- 11 %

Fjällräven Kajka er avancerede vandrerygsække med klassisk snit

Fjällräven er et verdenskendt brand og det er der god grund til. Dette svenske mærke med hovedsæde i Örnskjöldsvik har siden 1960 skabt outdoor-udstyr og tøj til den naturelskende sportsentusiast. Deres klassiske tasker er efterhånden så populære, at de findes i de fleste hjem. De er synonym med komfort, stil og eventyrglæde. Fjällräven Kajka er nogle af deres mest komfortable og rummelige vandretasker til dato. De kommer i alt fra 65 til 100 liter, så de passer til dine behov for opbakning. Taskerne er slidstærke, justerbare og kan næsten med sikkerhed holde langt mere udstyr end du har brug for.

Masser af plads til det vigtigste

Fjällräven Kajka har lange, justerbare stropper og et forstærket bælte ved hofterne. De fleksible sidelommer gør det nemt at have de vigtigste ting tæt ved kroppen og den gode ventilation på ryggen giver dig optimal ventilation og øger komforten markant. Fjällräven Kajka er skabt på en basis af godt, gammeldags håndværk. Den er perfekt til de længere vandreture og kan tilpasses lave såvel som høje personer. Den vejer en smule mere end nogle af deres andre vandrerygsække, da den er bygget til at bære masser af vægt over længere tid. Taskerne er lavet af Vinylen F, som er et syntetisk materiale, der både kan genanvendes og opfører sig som et naturligt fiber, når det kommer i kontakt med vand. Dette betyder, at det udvider sig, så det bliver vandtæt. Materialet føles som canvas. Rammen, også kaldet taskens skelet, er lavet af birketræ i stedet for aluminium. Birk er overraskende let og reducerer klimaaftrykket med op til halvfems procent, sammenlignet med aluminium. På denne måde får du en taske, som ikke bare er god for din ryg, men for miljøet. Det eneste aftryk du sætter, er fodspor!

Innovativt strop-system sikrer sublim komfort

Noget af det bedste ved denne vandrerygsæk er dens stropper. De sikrer, at kontaktpunkterne mellem taske og ryg primært er ved det øverste af ryggen og lænden. Dette skaber et mindre gab mellem tasken og ryggen, hvilket giver en afkølende effekt og skaber ventilation mellem ryg og taske. Stropper hjælper også med fordeling af vægten. Kompressionsstropperne holder alt dit gear sikkert på plads. Der findes en speciallomme til sovepose, som også kan bruges til at tørre vådt tøj. Her hos CAMPZ er vi store fans og trofaste brugere af Fjälllrävens klassiske produkter, og vi glæder os over at tilføje Fjällräven Kajka til samlingen."