Online cykelhandler
Urban performance | Vores udvalgStilfuld og funktionel i byjunglen

Fjällräven Kiruna Family

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Fjällräven Kiruna Family hjælper dig igennem årets kolde måneder

Træd ud i naturen og indtag hverdagen med uanede mængder af komfort og velvære. Fjällräven Kiruna Family er navnet på den lækre kollektion af blødt og varmt overtøj samt funktionel hovedbeklædning. Fjällräven KirunaHos CAMPZ klæder vi dig godt på, så du kan finde glæde i alle årstider.

Svensk kvalitet inspireret af naturens omgivelser

Siden 1960 har svenske Fjällräven gjort naturen tilgængelig for alle aldersgrupper. Bag mærket finder vi Åke Nordin, der har ladet sig inspirere af Sveriges betagende omgivelser og storslåede natur. Fra skabelsen af en skelsættende rygsæk i 1960, som siden har tilegnet sig en legendarisk status, til i dag at huse et stort sortiment af beklædning og andet nyttigt udstyr. Udviklingen står aldrig stille hos det kvalitetsbevidste mærke. Kollektionen Fjällräven Kiruna Family fra CAMPZ er det perfekte eksempel på den svenske virksomheds formåen og udvikling.

Sublim varme og vejrbeskyttelse med kollektionen fra Fjällräven

Fjällräven Kiruna Family er samlingen af komfortabelt overtøj og beskyttende hovedbeklædning til både damer og herrer. Med sit trendy udseende, naturtro farver og skarpe funktioner, gør de mange jakker sig godt til både hverdag og dage i naturen. Isolerende G-1000-stof leverer uanede mængder af varme, også når fugt finder vej til jakken. Syntetisk G-Loft Supreme er lig slidstærkt vind- og vandafvisende overtøj, der på sublim vis hjælper dig igennem årets kolde måneder, så du fortsat kan finde glæde i udendørsliv på bidende kolde dage. I fremstillingen af overtøj har producenten valgt at benytte bæredygtig polyamid for på den vis at værne om miljøet. Med Fjällräven får du her hos CAMPZ den perfekte symfoni og sammensætning af materialer og funktioner.