CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Fjällräven Kiruna Family

2 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 2

Størrelse

  • XS
  • S
  • M
  • L

Farve

  • gul
  • grå

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Fjällräven Kiruna Parka Damer, grå
Fjällräven Kiruna Parka Damer, grå grå
Fjällräven
Kiruna Parka Damer, grå
Vejl. udsalgspris 2.819 DKK 2.319 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: XSSM
- 17 %
Fjällräven Kiruna Parka Damer, gul
Fjällräven Kiruna Parka Damer, gul gul
Fjällräven
Kiruna Parka Damer, gul
Vejl. udsalgspris 2.819 DKK 2.539 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: XSSML

Fjällräven Kiruna Family hjælper dig igennem årets kolde måneder

Træd ud i naturen og indtag hverdagen med uanede mængder af komfort og velvære. Fjällräven Kiruna Family er navnet på den lækre kollektion af blødt og varmt overtøj samt funktionel hovedbeklædning. Fjällräven KirunaHos CAMPZ klæder vi dig godt på, så du kan finde glæde i alle årstider.

Svensk kvalitet inspireret af naturens omgivelser

Siden 1960 har svenske Fjällräven gjort naturen tilgængelig for alle aldersgrupper. Bag mærket finder vi Åke Nordin, der har ladet sig inspirere af Sveriges betagende omgivelser og storslåede natur. Fra skabelsen af en skelsættende rygsæk i 1960, som siden har tilegnet sig en legendarisk status, til i dag at huse et stort sortiment af beklædning og andet nyttigt udstyr. Udviklingen står aldrig stille hos det kvalitetsbevidste mærke. Kollektionen Fjällräven Kiruna Family fra CAMPZ er det perfekte eksempel på den svenske virksomheds formåen og udvikling.

Sublim varme og vejrbeskyttelse med kollektionen fra Fjällräven

Fjällräven Kiruna Family er samlingen af komfortabelt overtøj og beskyttende hovedbeklædning til både damer og herrer. Med sit trendy udseende, naturtro farver og skarpe funktioner, gør de mange jakker sig godt til både hverdag og dage i naturen. Isolerende G-1000-stof leverer uanede mængder af varme, også når fugt finder vej til jakken. Syntetisk G-Loft Supreme er lig slidstærkt vind- og vandafvisende overtøj, der på sublim vis hjælper dig igennem årets kolde måneder, så du fortsat kan finde glæde i udendørsliv på bidende kolde dage. I fremstillingen af overtøj har producenten valgt at benytte bæredygtig polyamid for på den vis at værne om miljøet. Med Fjällräven får du her hos CAMPZ den perfekte symfoni og sammensætning af materialer og funktioner.