CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Fjällräven Räven

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Fjällräven Räven kollektioner er hverdagstøj med inspiration fra naturen

Fjällräven havde sin spæde start i Örnsköldsvik i det nordlige Sverige. Området er kendt for sine smukke bjerge, de dybe søer og de storslåede skove. Fjällräven ønsker at skabe tøj, som understøtter flere eventyr ud i naturen. De ønsker at gøre naturen mere tilgængelig for alle, og deres skandinaviske rødder ses i de simple og praktiske kollektioner, alle skabt med stor respekt for naturen. Dette har nu været missionen i mere end 50 år! Fjällräven Räven er et tydeligt resultat af denne vision. Det er en funktionel og holdbar kollektion, som passer perfekt til alt fra vandreture til hverdagens slid og slæb. Denne kollektion inspirerer og understøtter din indre outdoorsentusiast.

Fjällräven Räven efterlader jorden bedre end da de fandt den

Alt hvad vi gør, efterlader et aftryk på jorden. Materialerne i deres kollektioner er lavet med stor respekt for den jord, som har været med til at producere dem. Naturen er deres design. De bliver ved med at lære og deres kollektioner bliver mere og mere bæredygtige. Fjällräven Räven er inspireret af naturen, men passer perfekt ind i det mere urbane miljø. Fjällräven Räven 28De stilrene snit og lækre jordfarver, gør det nemt at passe tingene ind i din garderobe. Fra lækre T-shirts med farverige prints, til de slidstærke og smukke rygsække, som passer perfekt til hverdagsbrug. Jakkerne har et flot snit, med praktiske lommer og er lavet af modstandsdygtige og vandafvisende materialer. G-1000 Air er et let og bæredygtigt materiale i genanvendt polyester og økologisk bomuld. Disse lette jakker er perfekte til hverdagsbrug.

Gør noget godt både for din stil og for verden omkring dig

Fjällräven skabte i 1994 Artic Fox Initiative. Dette er et samarbejde mellem dem og dig. De støtter gode og bæredygtige projekter og har i over tyve år været med til, at gøre en forskel for miljøet. Hos CAMPZ har vi også fokus på, at vi efterlader naturen som da vi fandt den. Derfor er vi glade for, at kunne sælge produkter som understøtter denne vision. Især dem, som ønsker at gøre den bedre, end de fandt den. Næste gang, du køber en ny, stilren rygsæk fra Fjällräven Räven, får du en ny trofast ven i hverdagen. Den er holdbar og du behøver derfor ikke skifte den ud det næste lange stykke tid. Dette minimerer ressourcer og giver dig samtidigt en stilren og flot rygsæk, som du kan bruge til alle situationer.