Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Klar til nye udsigter - Hav udstyret klar til nye minder

Flaxta

39 Produkter
Flaxta

I Sverige kender folk til snesport. FLAXTA leverer geniale sikkerhedsprodukter til alle skiløbere og snowboardere. Med en kombination af innovative materialer, mange års know-how og avanceret teknologi sætter Sverige nye sikkerhedsstandarder. Hjelme, beskyttelsesbriller eller beskyttere - FLAXTA sikrer hver tur i sneen!

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Flaxta gør dig klar til at indtage pister og snelandskab

Pas godt på dig selv, når det igen er tid til at kaste dig over snesportens ædle kunst og givende momenter. CAMPZ løfter skisport og snowboarding til nye niveauer og tilbyder dig en bred kollektion af innovativt sikkerhedsudstyr fra dygtige og anerkendte Flaxta.

En passion der har ledt til innovativt sikkerhedsudstyr centreret om performance og stil

Svenske Flaxta løfer sikkerhedsudstyr til et nyt og definerende niveau og giver dig en række funktionelt udstyr at vælge i mellem, så du er klar, næste gang det er tid at spænde ski eller snowboard for fødderne. Teamet bag består af en passioneret gruppe, der brænder for at gøre en forskel, og de mange års erfaring i branchen har i dag ledt til en skelsættende kombination af innovation, performance og stil. Denne kombination går igen i samtlige produkter, hvoraf vi hos CAMPZ er stolte af at kunne tilbyde dig mærkets produkter.

Begiv dig ud i skisportens spændende univers

Et hvidt snedækket landskab, så langt øjet rækker.Flaxta Noble Bjerge og pister, der skriger på at blive indtaget og overvundet. Skisport og snowboarding er i sandhed sportsgrene, der kan bringe passionen frem i de fleste. Det er sports, der tillader dig at komme tæt på naturen og forvandle den til den ultimative legeplads for børn, voksne og legesyge sjæle. Det er samtidig en sport, der kræver det rette udstyr. Det er dog intet problem, når du kan få innovativt og funktionelt udstyr fra Flaxta. På CAMPZ har vi blandt andet samlet en lang række af mærkets hjelme, briller og veste, hvoraf de centrale egenskaber hviler på et ønske, om at gøre snesport mere sikker for dig. Og det mens der værnes om design og performance.

Funktionelt sikkerhedsudstyr der forbedrer dine oplevelser

Når du øger tempoet på pisterne, er der altid en risiko for, at det kan gå galt. Vær på forkant med uheld ved at iføre dig en af de beskyttende hjelme fra Flaxta. De letvægtige materialer giver dig en hjelm, der aldrig tynger, mens den sublime og justerbare pasform skaber ultimativ komfort. Ligeså hjælper de ventilerende funktioner med at skabe et behageligt klima for din hovedbund. Pas ekstra godt på familiens medlemmer med en af de stilede beskyttelsesveste fra brandet. De fås i en række modeller til både voksne og juniorer og går i alle tilfælde ind og beskytter ryggen, mens komforten bevares via åndbare og fleksible egenskaber. Fuldend dit skioutfit med en af de trendsættende skibriller, og beskyt øjnene mod skarpe stråler og sne. Brillerne giver et panoramisk udsyn og kan justeres, så de passer din hovedform.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!