CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Fox

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Fox – et mærke rodfæstet i passion

Fox Racing blev grundlagt i 1974 i Californien af far og søn, Geoff og Peter Fox. Og det amerikanske mærke har lige siden været førende inden for udvikling og design af beklædning til ekstremsport, såsom motocross og bjergcykling. Med over tre årtiers erfaring i bagagen og konstant fokus på forskningsarbejde er Fox Racing i dag et af de bedste brands i industrien. De er kendt for deres høje kvalitet, maksimale beskyttelse og optimale bevægelsesfrihed. Selvom Fox begyndte som et mindre foretagende, formåede de at vinde terræn mod større konkurrenter i feltet ved hjælp af deres unikke kombination af funktionalitet og stil. Fox 360Efter firmaet voksede sig stadigt større, begyndte det også at producere udstyr til flere andre sportsgrene, såsom surfing og wakeboard, men holdte som aldrig før fast i dets stærke vision: at højne atleters samt ildsjæles præstation og ydeevne!

Altid på farten med stil

I stræben efter perfektion kan kollektionerne ved Fox med deres stilbevidste design og brede udvalg nemt tilpasse sig netop din karakter og dine behov. Mærket henvender sig især til dig, der har en aktiv livsstil, hvor du altid forsøger at opnå dit yderste. Med en bevidsthed om at ydeevne ikke kun er påvirket af udstyrets fysiske funktionalitet, men i særdeleshed også er afhængig af din psykiske tilstand, er det vigtigt at udstyret også afspejler din personlighed, så du føler dig tilpas. Det er præcis derfor, at vi hos CAMPZ har udvalgt flere forskellige modeller fra sortimentet, der kan give dig mere motivation, når du kaster dig ud i kampen. Fox RefractionLigegyldigt om du er på vej op til de kolde bjergtoppe, har planer om at løbe et maraton eller surfe på sydens høje bølger, kan du have glæde af tøjets og udstyrets komfort hele året rundt i alt slags terræn og alt slags vejr.

Hos CAMPZ sørger vi for at du kan yde dit bedste

Vi forstår også, at den forkærlighed, som Fox har til sporten, er med til at altid at sikre dig ideel fleksibilitet og velvære, når du er på farten. Her hos CAMPZ har vi som sagt samlet et godt sortiment af nogle af de produkter, som vi er allermest vilde med, og som kan leve op til dine behov. Vi har et udvalg af forskellige typer sportstasker og -rygsække, der kan hjælpe dig på din cykeltur i sneklædte bjerge eller på én af dine lange løbeture en sensommeraften. Hvis du i stedet er typen der er bedre i varmen og på stranden, så er der badetøj, bikinier og andet sportstøj at finde til både mænd og kvinder, der kan bruges, når du rider bølgen blå eller nyder solen fra håndklædet. På CAMPZ kan du tilmed finde hættetrøjer fra Fox, der giver dig den bedste komfort og er skræddersyet til en hver lejlighed; fx hoodies, der hjælper til med at regulere temperaturen i mere ekstreme vejrforhold, mens andre er vandtætte og hjælper med at holde dig tør, og til sidst den type hættetrøjer, der er perfekte, når du bare gerne vil læne dig tilbage derhjemme og lade op til nye eventyr.