Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

FrictionLabs

10 Produkter
Kategorier
FRICTIONLABS fra A-Z
  1. Chalk
Pris i kr.
FrictionLabs

FRICTIONLABS - KALK: SIKRE GREB NÅR DU KLATRER

FrictionLabs er et permanent tilbehør indenfor klatrescenen og sætter en ny standard for klatrekalk. Dette er kalk til klatring på klatrevægge og bouldring lavet af magnesiumcarbonat. Alle FrictionLabs-produkter er lavet i USA og med det mål at være bæredygtigt og opfylde de højeste kvalitetsstandarder.

Sorter efter
Side 1 af
1

Kalk, som hjælper dig med at nå nye højder

FrictionLabs er et amerikansk mærke, der har revolutioneret et af de mest essentielle produkter indenfor klatring: kalk. Det er en meget simpel, men helt nødvendig del af ens faste klatretilbehør. FrictionLabs Secret StuffMærket hører hjemme i Colorado, som er berømt for sine bjerge og fantastiske klatremuligheder. Det er med andre ord et brand og et produkt, der er udviklet af folk med klatring i blodet. FrictionLabs har formået ikke blot at lave kalkprodukter, der har højnet niveauet for kvaliteten af det hvide pulver, de har tilmed gjort det på den mest bæredygtige måde, og hos CAMPZ er vi stolte af at kunne føre det anerkendte mærke.

Revolutionerende kalk der fungerer

Kalken fra FrictionLabs fås i forskellige udgaver, hvilket giver dig mulighed for at finde netop det produkt, der bedst opfylder dine behov. Hos CAMPZ finder du både det traditionelle kalkpulver i flere konsistenser fra helt fint til ekstra klumpet. Kalk fås dog i flere udgaver, og hos os kan du også finde FrictionLabs flydende creme og bolde. Ens for dem alle er at ved blot at påføre en lille mængde, så opnår du en hurtigt fugtabsorberende effekt, der giver et sikkert greb. Det lader dig fokusere på at udvikle din teknik og styrke under en god klatretræning uden at tænke på hele tiden at skulle finde kalkposen frem.

Kvalitetsprodukter, som beskytter dig og din hud

Det innovative kalk er lavet af det reneste magnesiumcarbonat på markedet. Det er skabt, behandlet og finpudset i FrictionLabs eget laboratorie i Colorado. Produkterne er fri for unødvendige tillsætningstoffer, og du kan bruge det uden at skade din hud. Med andre ord så betyder den høje kvalitet, at kalken både er skånsom for din hud, men også at den holder i langt længere tid, og det er noget, som vi kan lide at høre på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!