Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

F*

1 Produkt
Pris i kr.
Sorter efter
 
Side 1 af
1

F* Online Shop

F*, er et nyere amerikansk firma, der leverer beklædning og beskyttelsesudstyr til cykelsporten, specielt BMX. F*'s centrale team består af Chris Doyle, Shane Weston og Jason Phelan. Firmaets varer designes i Køln, Tyskland, og distribueres til hele verden. Produktudvalget, som hele tiden udvides og forbedres, indeholder blandt andet: knæbeskyttere, albuebeskyttere, hudbeskyttelse, ankelstropper, hansker og hjelme. Teamet, som står bag firmaet, er alle tre professionelle BMX ryttere og har kørt på cykel, fra de var helt små. Hos F* har man store visioner for fremtiden, både om at gøre BMX-sporten i sig selv mere udbredt, men også som firma i forhold til at vokse i omfang og varesortiment. For firmaets centrale team, ligesom for mange andre mennesker verden over, er BMX-sporten en livsstil. Det er ikke kun en måde, man træner på og nyder naturen, det er også en stil i sig selv, en bestemt måde at klæde sig og være sammen med andre. Gennem deres produkter ønsker de at udbrede denne sport, få andre til at hoppe op på cyklen, bevæge sig mere og opleve en ny og spændende måde at være sammen på med familie og venner.

Innovation og bæredygtighed

F* er et innovativt og kreativt firma, og det har de været helt fra starten. Det er samspillet af de tre faktorer: passionen for BMX-sporten og deres erfaring, deres utrolige iværksætterånd og interaktionen med andre professionelle og amatører indenfor deres virkeområde, som alt sammen går op i en højere enhed, inspirerer dem og gør, at de hele tiden kan skabe nye fantastiske produkter. De ved også, at man hele tiden kan forbedre sig og søge efter mere optimale løsninger ved at være på forkant.
Fuse
Bæredygtighed og miljøvenlig tænkning gennemsyrer virksomheden fra yderst til inderst. For eksempel har Chris Doyle, Shane Weston og Jason Phelan én bil de deler, og alle cykler til arbejde. Fremstillingen af deres produkter kontrolleres i forhold til internationale standarder; der bruges ikke krom, men til gengæld en pulverkromproces, som er mere miljøvenlig end tidligere processer. De bruger også genbrugsmaterialer og alt papir, plastik og lignende, som bruges på kontoret, genbruges. Vigtigst af alt, så laver de langtidsholdbare produkter, som gør, at de ikke skal udskiftes lige så tit som andre mærker. Kig nærmere på vores flotte udvalg i F*-tøj og -beskyttelsesudstyr. Du kan prøve kræfter med BMX- sporten, hvis ikke du allerede har fået smag for det. Du kan selvfølgelig også bruge mærkets produkter til andre sportsaktiviteter, for det er kun dig, der sætter grænsen.

F*-produkter

Her hos Campz har vi en lang række af F*'s bedste produkter. Kig nærmere og se, om ikke du skulle kunne finde noget, som du har brug for, og som, du synes, er smart. Nedenfor har vi oplistet de typer Fuse sokker og handsker, som du kan få gennem vores hjemmeside:
  • Klapp-Fäustling Handsker
  • Thinsulate Fleece handsker
  • Windbreaker Fleece handsker
  • Backpacking TEC og NT Sokker
  • Trekking Sokker
I handskeafdelingen er der noget for både herrer, damer og børn. F* Klapp-Fäustling handsken til børn i sort er en rigtig smart og praktisk model, som kan åbnes på midten i tilfælde af, man har brug for at kunne gribe fat om noget, hvilket jo ofte sker, når man kører cykel eller dyrker andre sportsgrene. Det samme gælder vinterhandsken i samme model til voksne. Thinsulate Fleece-handskerne fås i alle størrelser og er gode til enhver årstid. De varmer, er bløde og er lette at have på. Handskerne i fleece kan også fås som en vindtæt model til både herrer og damer, og de fås i praktiske mørke farver. Det er i princippet multihandsker, idet de kan bruges til praktisk alt udover cykling såsom en vandretur i bjergene, dagligdagen i byen og så videre. Backpacking TEC er en sok, som også er egnet til vandring. Med den holder man fødderne varme og ventilerede. NT-modellen er på samme måde til multibrug; den er lavet i en blanding af uld, akryl og polyamid, som gør den både supervarm og slidstærk. F* Trekkingsokker fås i ankelhøjde og er derfor perfekt, til når man har cykelsko eller vandresko på. Disse sokker former sig perfekt efter føddernes udformning, og de er lavet i en blanding af bomuld, polyamid, polypropylen og elastan. Generelt for alle produkter er, at man får utrolig meget for prisen, en høj kvalitet, holdbarhed og super funktionalitet.

Når du køber varer på Campz.dk

F*-produkter er unikke, og udover at have et stort og varieret udvalg af F*-produkter her på vores hjemmeside, er der også andre gode fordele ved at købe dette mærke gennem os. Producenten giver sin egen kvalitetsgaranti på produkterne afhængig af hvilken vare, der er tale om, og fra vores side følger en 100 dages returret. Hvis du fortryder købet, eller måske hellere vil have det byttet det til en anden vare, så skal du kun vise kvitteringen, og varens emballage skal være ubrudt. Skulle du have yderligere spørgsmål om mærket F* eller andre tvivlsspørgsmål, så kontakt os endelig, for vi står klar til at hjælpe. Tjek vores vareudvalg, bestil det du har brug for, og så sender vi varerne, så du har dem i løbet af et par dage. På denne måde behøver du ikke storme rundt i butikker for at finde, det du har brug for.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!