CAMPZ - Camping & outdoorshop
Op til 70% rabat1

Garmin hjælper mennesker overalt i verden med at nå den bedste tid, motivere dem under træningen og guide dem mod målet. Uanset om der er tale om en navigationsenhed, et smartwatch eller tilbehør, er alle Garmin-produkter præget af smarte funktioner, innovative teknologier og kvalitet, som du kan stole på når som helst og hvor som helst. Med Garmin har du altid din personlige sportscoach med dig.

Topkategorier

Nye produkter

Se mere fra Garmin

Garmin præsenterer et af de bedste GPS-smartwatches til multisport. Selv ved dagligt skiftende aktiviteter, vil fēnix 7 med sit robuste design og mange funktioner guide dig til at præstere bedre. Den styres intuitivt via knapper eller touch, og skærmen har lang levetid takket være det solcelledrevne batteri. Ud over at vise fysiologiske målinger og udholdenhedsvurdering har du også hele tiden de nyeste navigationsfunktioner, internationale kort og smarte apps på håndleddet. Uovertruffen alsidig!

Garmin

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • gul
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Garmin FORERUNNER 945 LTE Løbeur, gul/sort
Garmin FORERUNNER 945 LTE Løbeur, gul/sort gul/sort
Garmin
FORERUNNER 945 LTE Løbeur, gul/sort
Vejl. udsalgspris 5.569 DKK 4.769 DKK
gratis forsendelse
- 14 %
SALE DEAL

Når koordinaterne sidder lige i skabet

Det er et af de mest kendte mærker indenfor GPS og navigation. Er man bare en smule aktiv, så vil man få rigtig stor glæde af disse højteknologiske gadgets, der leder dig på rette vej, uanset hvilken sport du dyrker. Siden starten i 1989 har amerikanske Garmin taget verden med storm, og op gennem årene er produkterne blevet endnu mere innovative, så de hele tiden er tilpasset markedets behov. Det er super fede og nyttige gadgets, der er blevet en fast del af enhver aktiv mand eller kvindes udstyrskasse. Selv børn og unge folk er vilde med mærket, da det både er cool designet, stimulerende rent geografisk og læringsmæssigt, guider dig på rette vej og lagrer dine personlige data.

Tag på nye eventyr

Det er ganske enkelt genialt, at satelitter ude i rummet sender signaler ned til os her på jorden, så vi altid kan orientere os rundt på hele kloden. Garmin ForerunnerDet giver en masse sikkerhed og tryghed, da man altid får koordinaterne serveret på sin gadget, så man kan fortsætte mod nye mål. Det mest udfordrende ved at begive sig ud i naturen er at prøve nye veje. Selv de ugentlige løbeture skal varieres ind imellem, så man ikke kører sur i de samme rutiner. Sanser og geografisk ekspertise kommer på prøve for alle folk, uanset hvordan man er aktiv, og derfor gælder det om at have de rette gadgets på plads. Med Garmin får du de sidste nye produkter, der er udviklet af de bedste ingeniører og eksperter på markedet, og hvor du altid kan opdatere med det nyeste software. Global Positioning System – det er den præcise beskrivelse for GPS, og det er netop teknologien, som Garmin er afhængige af, og som de også er blevet eksperter indenfor. Mærket er dermed garant for, at du altid kan positionere dig, hvad enten du går, løber, cykler, kører bil eller alt muligt andet.

Ud i det blå med præcis navigation

Før i tiden var GPS-gadgets noget, man oftest så i forbindelse med professionelle atleter, der havde brug for at optage og registrere deres personlige data. I dag har Garmin sørget for, at navigation og GPS er tilgængelig for alle, og man må sige, at folk har taget teknologien til sig. Der bydes på håndholdt GPS i alle mulige størrelser, der netop kan bæres i hånden, når man vandrer, trekker eller alt muligt andet. De kan også klikkes fast på forskellige typer af holdere, hvad enten det er på en cykel, i bilen, på en motorcykel eller andre transportmidler. Du finder også et overflødighedshorn af super fede ure, der er spækket med al den software, man kan tænke sig. Samtidig er designet rigtig cool og sporty, så uret også samtidig pynter på dit look. Der bydes på et bredt udvalg i forskellige prisklasser, så alt fra fritidsmotionister til amatører og professionelle kan blive klædt på med den helt rette gadget. Den indbyggede software sørger for at give dig de rette koordinater, indlæse dine træningsdata, måle din puls, vise dig klokken samt alt muligt andet nyttigt, der gør det rigtig sjovt at være på farten. Derudover finder du hjelmkameraer, lygter samt masser af andet udstyr, der gør hverdagen, fritiden og ferien sjovere. Så dyk ned i dette komplette udvalg fra Garmin lige her på CAMPZ.