Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Garmont

(48 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Tøj fra Garmont
Garmont

Garmont - Forstør din verden, forbedr din power

Garmont har gjort det til deres fornemmeste opgave af forbedre din viljekraft og det sker igennem de mange funktionelle og sofistikerede støvler, de tilbyder.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Solidt Garmont fodtøj på campz.dk

Garmont har specialiseret sig i adventure-fodtøj, og hver enkelt af deres produkter er designet til udendørsentusiaster, der søger at udforske naturen væk fra etablerede sti-stystemer. Garmonts produkter er hårde, behagelige og flotte sko bygget til alle former for udendørsaktiviteter, fra bjergbestigning til backpacking, vandreture og backcountry skiløb. I designet af hvert af Garmont produkter, har målet altid været at finde en optimal balance mellem teknologi og natur. Deres fodtøj gør brug af det bedste af moderne innovationer for at maksimere ydelsen i harmoni med både formen på din fod og en bred vifte af terræner.

Afgørende funktioner

De afgørende og vigtigste karakteristika ved næsten alle Garmont produkter er tre-delte. For det første er Garmont støvler er modstandsdygtige over for vand, så du kan holde dine fødder tørre og varme, på din udendørs travetur. For det andet er Garmont støvler designet til at have kapacitet til at bære tunge byrder. For det tredje er Garmont støvler bygget til at matche terrænet. Garmont DragontailDerudover er Garmont støvler komfortable og lette, men også robuste og holdbare. Mange af produkterne har stærke såler og masser af ankel støtte. Garmont støvlesåler er designet til at give dig godt greb på en række naturlige overflader og i en bred vifte af vejrforhold. Endelig, oven i mærkets mange funktionelle kvaliteter, som forbedrer oplevelsen af dine udendørs eventyr, er Garmont støvler også designet til at se godt ud. De kommer i en række stilede farver, der forstærker støvlernes look. Hvert design, udført med italiensk håndværk, har til formål at give støvlerne et udseende, der er både robust og cool.

Historie

Garmont har været i branchen i mere end 140 år. Det hele begyndte med at Calzaturificio Morlin håndlavede støvler tilbage i 1867 i Montebelluna regionen i det nordlige Italien, som ligger i skyggen af de mægtige Dolomitter. I fem generationer har Morlin familien og dens partnere finpudset deres håndværk i produktionen af fodtøj i høj kvalitet til skiløb og vandreture, med rig mulighed for løbende at teste deres produkter på de barske skråninger af Alperne. Selskabet har oplevet en utrolig mængde af vækst og innovation i de seneste årtier. I 1968 begyndte Garmont at producere sine første læderstøvler med en sprøjtestøbt sål. I 1971 startede firmaet sine første støvler med et syntetisk øvre, og snart efter indførte de Airflex-foret. I begyndelsen af 1990'erne, relancerede selskabet sig selv, med både skistøvler og fodtøj til hele året, hvorefter de snart indførte vandrestøvler, læder og plastic telemark støvler og ski-bjergbestigningsstøvler, alle med mærkets anatomiske design. Hidtil i 2000'erne har Garmont fortsat bidraget til udendørs fodtøj med en række innovative kollektioner. Blandt disse findes freeride støvlen, som blev indført i 2004 og byder på en udskiftelig sål. Et par år senere i 2009 kom lanceringen af Garmont Performance Telemark 75 og NTN kollektioner, og kun et år senere en ski-bjergbestigning linje. Selvom Garmont fortsat er baseret i det nordlige Italien, har brandet i de seneste årtier spredt sine varer til mere end fyrre lande og produkternes popularitet er steget støt.

Produkter

Du kan finde nogle af Garmonts bedste produkter på CAMPZ.dk. Sticky Beast er en af Garmonts letteste sko. Den er relativt lav, og egner sig dermed også godt som almindelig fritidssko. Snørebåndene fortsætter helt til tåspidsen, hvilket sikrer optimale muligheder for at justere pasformen. Garmont Sticky RockSom navnet antyder har Sticky Beast et enormt godt greb i underlaget, så denne sko kan følge dig, selv på udfordrende underlag. Dragontail Lite er ideel til klatrere, som har brug for en mere stabil sko, til at bære tungere læs. Her er stabilitet og greb kombineret, for at skabe fodtøj til en blanding af vandring og klatring. Den egner sig godt til teknisk udfordrende vandreture i uforudsigeligt terræn. Dragontail Lite er lavet af 1,8 mm tykt vandtæt ruskind. Den er forstærket med stærkt gummi både ved tåen og hælen, for beskyttelse mod stød, og for at forstærke oversiden af skoen. Indersålen har fugt- og lugtstyrende egenskaber. Ydersålen er stærk, og dog fleksibel, for at sikre en perfekt balance mellem støtte og bøjelighed, for optimal sikkerhed og komfort. Ydersålen har et godt og sikkert fodfæste, også til klatring. Icon Plus GTX er en støvle til seriøse bjergbestigere. Hurtig teknisk isklatring. Støvlens højteknologiske øvre er enormt slidstærkt og sikrer god pasform. Den høje, bløde krave slutter tæt om benet, for at støtte og beskytte mod både vrid og eventuelle faldende sten. Sålen på Icon Plus GTX er skabt af flere lag, hver enkelt lavet i høj kvalitet og med et bestemt formål. Ydersålen er lavet med dybt mønster for fodfæste, hvor den konkave hæl hjælper til bremseevne på nedstigningen. Støvlen er kompatibel med brod til isklatring. Garmont producerer sko til meget forskellige forhold og behov, men skoene og støvlerne har alle tilfælles at kunne justeres for bedst mulig pasform, og det, at de er lavet med fodfæste for øje. På CAMPZ.dk forhandles også en lang række andre mærker der laver samme type fodtøj som Garmont, du kan bl.a. finde:
  • The North Face støvler
  • Hanwag støvler
  • Timberland støvler
  • Mammut støvler
Garmont laver altså vandrestøvler til ethvert ambitionsniveau og terræn, og hele viften kan findes her på CAMPZ.dk.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling