Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

GEAR AID

25 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

GEAR AID er din bedste ven på cykelturen

Hvad enten du er professionel rytter eller hverdagscyklist, ved du at det værste er når din cykel ikke virker som den skal.GEAR AID Tenacious Tattoos Wildlife Det er også ærgerligt når vi skal skifte en cykel ud, som vi faktisk er rigtig glade for. GEAR AID har din ryg! Om du bare gerne vil give din cykel lidt kærlighed eller står i selv de mest knebne situationer, så har dette amerikanske firma siden 1981 skabt produkter til reparation af cykler og outdoorgear til dig. Deres mission er at lære mennesker hvordan de tager sig kærligt af deres gear og dermed øger udstyrets performance og levetid, og som resultat af dette forbruger mindre. Hos CAMPZ har vi mange outdoorentusiaster og vi elsker vores gear. Så vi er glade for, at GEAR AID lader os passe ekstra godt på det, så vi kan få glæde af det i længere tid.

Produkter til dig, som elsker naturen og dit gear

Et af GEAR AID's mest populære produkter er deres tape. Dette klare, vandafvisende, selvklæbende PVC tape er skabt til at fikse huller og revner i let stof såsom telte og jakker. Det har et mat finish, så reparationen ikke bliver for iøjefaldende. Det er så stærkt, at det også kan bruges til permanent reparation af tøj og telte.

Til selv de mest beskidte og vilde undendørs eventyr

Outdoorudstyr bliver beskidt. Det samler mudder, jord, olie, mad og sved til sig. Det ser ikke bare beskidt ud men det kan, over længere tid, skade dit udstyr. Den simple løsning her er selvfølgelig at vaske det. Deres rengøringsprodukter er specifikt designet til outdoorudstyr og passer endda med GORE-TEX® og softshelljakker. Det indeholder ingen farve, duft eller kemiske blegemidler.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!