CAMPZ - Camping & outdoorshop
Summer Sale – op til 70 % rabat1
Slackline fra Gibbon
Gibbon - En ny generation med Slackline
Det hele startede med en lille gruppe af venner som var begejstret for Slackline. Dette blev dog hurtigt til et verdensomspændende netværk. I dag er Gibbon internationalt kendt for førsteklasses Slackline udstyr og Slackline Events.

GIBBON

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • gul
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
GIBBON Slack Rack Pads Classic, gul
GIBBON Slack Rack Pads Classic, gul gul
GIBBON
Slack Rack Pads Classic, gul
Vejl. udsalgspris 219 DKK 149 DKK
- 31 %
SALE DEAL
GIBBON Tree Wear Sæt XL
GIBBON Tree Wear Sæt XL
GIBBON
Tree Wear Sæt XL
Vejl. udsalgspris 219 DKK 139 DKK
- 36 %
SALE DEAL
GIBBON Band Sling 3m
GIBBON Band Sling 3m
GIBBON
Band Sling 3m
Vejl. udsalgspris 179 DKK 119 DKK
- 33 %
SALE DEAL

Brug kroppen på en ny måde

Leder du efter et super alternativ til alle de klassiske sportsgrene? Så kig nærmere på produkterne fra GIBBON, der har givet slacklining en renæssance. Du bliver grebet af sporten med dette professionelle tyske mærke ved din side!

En sportsgren, du kan dyrke overalt

Det er imponerende, hvor meget glæde og udfoldelse en simpel line kan bidrage med.GIBBON Independence Kit 70 Men slacklining er hipt på alle planer, da du blot behøver at investere i en af de populære liner fra GIBBON og så ellers gå i gang med at være aktiv. Her på CAMPZ.dk finder du mange forskellige typer af slacklines i alle mulige længder, bredder og farver. De er super nemme at bruge, da det blot kræver to fokuspunkter, hvor man kan låse spænderne fast omkring. Dermed er du klar til at gå på line og udøve forskellige stillinger og gangarter. Det stimulerer din balanceevne, samtidig med at man kan have det hamrende sjovt med familien og vennerne. Derfor er slacklines fra GIBBON must-haves for alle, der elsker at udfordre sig selv.

En sjov og akrobatisk from for træning

Man kommer helt i cirkushumør, når man ser de mange slacklines rundt omkring i byer, parker og skove. Slacklines er ret fleksible i formerne, da de ikke strækkes helt stramt ud, hvilket giver en sjov og hoppende effekt, når man begiver sig ud på linen. GIBBON er brugt over hele verden, da produkterne er super nemme at sætte op både inde og ude. Derfor kan du godt øve dig i at gå i spagat, at kravle, at stå på ét ben, at stå på hænder samt meget andet på en af disse sjove slacklines her fra CAMPZ.dk.