CAMPZ - Camping & outdoorshop
Pak løbeudstyret og nyd naturen

Giesswein Merino Runners

3 Produkter
Filter
Nulstil

Skostørrelse

  • 36
  • 39
  • 48

Farve

  • lilla
  • hvid
  • turkis

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Giesswein Merino Wool Løbesko Damer, turkis
Giesswein Merino Wool Løbesko Damer, turkis turkis
Giesswein
Merino Wool Løbesko Damer, turkis
949 DKK 769 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: EU 36
- 19 %
Giesswein Merino Wool Løbesko Damer, violet
Giesswein Merino Wool Løbesko Damer, violet violet
Giesswein
Merino Wool Løbesko Damer, violet
949 DKK 789 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: EU 39
- 17 %
Giesswein Merino Wool Løbesko Herrer, hvid
Giesswein Merino Wool Løbesko Herrer, hvid hvid
Giesswein
Merino Wool Løbesko Herrer, hvid
949 DKK 779 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: EU 48
- 18 %

Ultralette løbesko med Giesswein Merino Runners

Giesswein er en familievirksomhed med mere end tre generationers erfaring. Giesswein Merino WoolBrandet er kendt for at designe med uld i topkvalitet, der kombineret med mange års erfaring og innovation, giver dig nogle af markedets mest komfortable og slidstærke uldprodukter. Hos CAMPZ.dk brænder vi for det gode håndværk og produkter i høj kvalitet, og vi kan simpelthen ikke få armene ned over Giesswein Merino Runners serien. Kollektionen af løbesko i merinould er nogle af markedets letteste og mest komfortable løbesko, der giver os følelsen af at glide henover vejene.

Løbesko du ikke mærker

Giesswein Merino Runners er en serie af løbesko designet med brandets egen 3D stretch-teknologi. Skoene tilpasser sig dine fødders form og bevægelser, hvilket garanterer optimal support hele året rundt. Da løbeskoene er designet i merino, behøver du ikke have sokker i dem. Ulden holder dine fødder varme, og den lader dem samtidig ånde og hjælper med regulering af temperaturen. Da uld har evnen til at rense sig selv, får du løbesko, der holder i endnu længere tid. Når det alligevel er tid til at give skoene en rengøring, kan du lægge dem i vaskemaskinen på et mildt program.

Løbesko der ikke tynger

Den bløde og åndbare overdel er i Giesswein Merino Runners serien kombineret med lette og fleksible EVA midtersåle i plastik. Sålen øger din kontakt med underlaget samtidigt med, at den giver den nødvendige support under din løbetur. I modsætning til ydersåle i gummi giver plastsålen dig øget fleksibilitet og holder endnu bedre på varmen. Lad dig ikke snyde at sålenes lette udseende. EVA har en helt unik evne til at aflaste fødderne og give øget beskyttelse mod stød og slag. Skoens sål har også et unikt anti-slip design, som giver dig et forbedret greb om underlaget, og det gælder, både når du løber i regn og i slud.