CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
G.I.G.A. DX by killtec - Afslappet, sporty, moderigtigt
Siden 2007 har mærket G.I.G.A. DX fra Buchholz-baserede killtec tilbudt et bredt sortiment af produkter, der tilbyder casual og sporty mode til en aktiv livsstil. Hvert stykke tøj er designet til at se godt ud og tilbyder et fremragende forhold mellem pris og ydelse.

G.I.G.A. DX by killtec

4 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Størrelse

  • XXS
  • XS
  • S
  • M

Farve

  • beige
  • blå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
G.I.G.A. DX by killtec GW 67 Quiltet jakke Damer, blå
G.I.G.A. DX by killtec GW 67 Quiltet jakke Damer, blå blå
G.I.G.A. DX by killtec
GW 67 Quiltet jakke Damer, blå
Vejl. udsalgspris 739 DKK 269 DKK
  • Versioner: EU 34
- 63 %
UDSALG
G.I.G.A. DX by killtec GS 89 Shorts Damer, beige
G.I.G.A. DX by killtec GS 89 Shorts Damer, beige beige
G.I.G.A. DX by killtec
GS 89 Shorts Damer, beige
Vejl. udsalgspris 289 DKK 109 DKK
  • Versioner: EU 36
- 62 %
UDSALG
G.I.G.A. DX by killtec Feniana capribukser Damer, blå
G.I.G.A. DX by killtec Feniana capribukser Damer, blå blå
G.I.G.A. DX by killtec
Feniana capribukser Damer, blå
Vejl. udsalgspris 519 DKK 169 DKK
  • Versioner: EU 38
- 67 %
UDSALG
G.I.G.A. DX by killtec GS 35 Bukser Damer, beige
G.I.G.A. DX by killtec GS 35 Bukser Damer, beige beige
G.I.G.A. DX by killtec
GS 35 Bukser Damer, beige
Vejl. udsalgspris 519 DKK 189 DKK
  • Versioner: EU 40
- 63 %
UDSALG

Et møde mellem historisk erfaring og moderne design

G.I.G.A. DX by killtec er skabt til at gøre hverdagen en lille smule nemmere, men naturligvis også en lille smule pænere at se på. Det er nemlig et mærke, der på fineste vis forener en klassisk funktionalitet med et afslappet og pænt ydre. Det er med andre ord muligt for dig at bevare din gode stil, samtidig med at du er klædt praktisk på. Det er selvfølgelig også en af de grunde til, at vi hos CAMPZ.dk fører mærkets varme beklædning. G.I.G.A. by killtec GW 9De mange frakker og veste er nemlig glimrende eksempler på den førsteklasses kvalitet, som fra dag ét har været et vartegn for G.I.G.A. DX by killtec. Takket være deres store erfaring formår Killtec gang på gang at producere tøj, hvor alt lige fra materialer til selve designet er nøje gennemtænkt og gennemtestet.

Klassisk sportstøj og et stiligt look

Det er efterhånden mange årtier siden, at det tyske mærke Killtec lancerede deres første kollektion af fremragende sportstøj. Det var en kollektion, der utvivlsomt bar præg af mærkets høje krav til både kvalitet og design. Disse krav er dog langt fra blevet mindre igennem tiden, hvilket er grunden til, at de i 2007 kunne føje endnu et navn til deres mærke, og dermed blev G.I.G.A. DX by killtec det nye skud på stammen. Det blev lanceret for at give et moderne bud på traditionelt sports- og fritidstøj. Du kan derfor forvente en afslappet og stilig designlinje, der passer perfekt til dem, som elsker sporty mode. Det gør vi naturligvis hos CAMPZ.dk, og derfor kan du hos os gå på opdagelse i et stort udvalg af det kvalitetssikre tøj fra G.I.G.A. DX by killtec.

Til hverdagen og naturen

G.I.G.A. DX by killtec beskriver selv deres mærke som at være orienteret mod en moderne livstid. Det er også passende ord, da især de mange jakker og veste sagtens kan holde til, hvad end en travl hverdag kan byde på. Det er først og fremmest takket være de slidstærke materialer, som går igen i enhver del af mærkets mange designs. Vandafvisende og vindtætte egenskaber er blot nogle af de elementer, der garanterer, at du komfortabelt kan begive dig ud i både regn og solskin. Iklædt en frakke fra G.I.G.A. DX by killtec kan du dermed altid være sikker på at nyde godt af en optimal og pålidelig beskyttelse imod forskellige vejrforhold. Hos CAMPZ.dk kan du af samme grund let finde en model, der egner sig lige godt til en regnfuld tur i skoven såvel som til transporten i din travle dagligdag.