CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Giro

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Giro Envi MIPS Hjelm Damer, sort
Giro Envi MIPS Hjelm Damer, sort sort
Giro
Envi MIPS Hjelm Damer, sort
Vejl. udsalgspris 1.859 DKK 939 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: S | 52-55,5cm
- 49 %

Giro giver dig kompromisløst design og komfort

I 1985 skabte Jim Gentes Giro, som siden har været pionerer indenfor cykelhjelme og udstyr til landevejen. Hans brændende passion for cykling kan mærkes i alle deres produkter, lige fra deres originale cykelhjelme som startede det hele, til deres nyere kollektioner af hjelme og briller til den aktive cyklist. Allerede ved den spæde start, var der fokus på aerodynamik, let og støttende skum på indersiden samt stilrent og tidsløst design. Længe før hjelme blev allemandseje var Giro en succes hos mennesker verden over. Første gang de var med i førertroppen på de franske landeveje til Tour de France var helt tilbage i 1989, da de i de sidste afgørende minutter, beskyttede den gule førertrøje og kom i mål.

Moderne teknologi og tidløst design fra Giro til den passionerede cyklist

I de seneste årtier har produktionen og designet af cykelhjelme taget flere kvantespring. De er blevet sikrere, lettere og har større fokus på look og komfort. Det er ingen overraskelse at Giro har været med i denne udvikling fra starten. Giro JacksonSammen med MIPS (Multi-directional Impact Protection System), et svensk innovationsselskab, har de i mange år skabt hjelme, som beskytter hjernen mod fald og kollisioner. Med nyskabende teknologi kan du her få hjelme som ikke bare ser fede ud, men som beskytter dig mod fald og fungerer som en ekstra barriere mod skader og stød. Hjelmene fås til både cykling, skateboard og skiløb.

CAMPZ har hjelmen til din personlige stil

Selvfølgelig skal vi tænke over vores sikkerhed, det er alfa og omega. Men det er også en stærk motivation, at have tøj og udstyr, som afspejler vores personlige stil. Med Giro er der ingen grund til, at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller stil. Deres hjelme kommer i alverdens farver og udformninger. Fra den sorte, stilrene og aerodynamiske cykelhjelm til børnenes nye yndlingshjelm i pangfarver, som holder hovederne sikre på skaterramperne.

Tag Giro med på skibakkerne

For yderligere sikkerhed og stil på skibakkerne, kan du matche din hjelm med et par toplækre skibriller. De passer til al slags vejr - og lysforhold. Glasset er aftageligt, så du kan bruge samme ramme, men benytte de linser som passer bedst til din stil og dine behov. De sidder på med magneter, så de er nemme at skifte, selv på pisten. VIVID linser fra ZEISS giver optimalt udsyn og gør det muligt for dig, at se kontrasterne i landskabet.