CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Gococo

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Optimer din træning med strømper fra Gococo

Strømper fra Gococo er til dig, der gerne vil yde din absolut optimale indsats under både træning og konkurrence. Du skal nemlig ikke undervurdere vigtigheden af strømpens rolle, hvis du gerne vil have succes til din træning. Hos Gococo finder du strømper i alle regnbuens farver til både damer og herrer og til mange forskellige slags aktiviteter, herunder blandt andet løb, vandring og fitness. Strømperne er designet med dig, der lever det aktive liv, i tankerne, så vi er overbeviste om, at du vil elske dem!

Genbrugte kokosnødsskaller

Gococo er et svensk brand, der blev stiftet i 2010 af tvillingesøstrene Annie og Linnea Wennergren, der selv er sportsudøvere. Deres vision var at producere støttestrømper i høj kvalitet til træning og konkurrence, men i et langt mere stilfuldt, friskt og minimalistisk look end de støttestrømper, der allerede var på markedet. Mærket er i dag anerkendt både blandt professionelle sportsudøvere og motionister, der godt kan lide at nørde lidt med deres træning i både Skandinavien og resten af Europa.Gococo Compression Superior Funktionaliteten er omdrejningspunktet for alle strømperne, og derfor er strømperne også lavet i 37,5 Technology™, der er et af de hurtigst tørrende materialer på markedet og gør, at du holdes kold, når det er varmt og varm, når det er koldt. Der er også brugt Cocona® - et materiale fremstillet af genbrugte kokosnødsskaller - i store dele af kollektionen, hvilket er et af de bedste materialer til at håndtere lugt og fugt, og så beskytter det også mod UV-stråler, så du kan roligt tage strømperne på selv den varmeste sommerdag og stadig komme hjem efter løbeturen med friske og irritationsfrie fødder.

Sokker til enhver lejlighed

Hos Gococo finder du en bred vifte af forskellige typer af strømper til både den aktive kvinde og mand. Alle med det til fælles, at de er funktionelle, behagelige og kommer i et lækkert design. Du finder en sok, der passer til enhver sportslig lejlighed. Skal du en tur ud på en våd skovsti? Eller en tur på golfbanen og svinge køllen? Eller måske du skal en tur i fitnesscenteret? Det kan også være, du skal ud at løbe et maraton under varmere himmelstrøg. Ligegyldigt hvad finder du strømper til det her. I udvalget finder du både ankelstrømper, kompressionstrømper der går til knæene, footies og mange andre modeller. Mange kommer i både flotte pangfarver og neutrale farver, så der er noget for enhver smag. Hos CAMPZ finder du et bredt udvalg af de fantastiske strømper, så nu er der ingen undskyldning for ikke at give den fuld gas til træningen!