CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Aldrig mere ridser i dine goggles
Træt af at ridse dine dyre goggles-linser? Så er der godt nyt, for gogglesoc-medstifterne Rich, Josh og Andy har udviklet en løsning på det problem. De tre stiftere har kombineret funktion med mode og kreeret en innovativ beskyttelsespose til dine goggles. Gogglesoc med produkter af samme navn, er et elastisk mikrofiberdæksel lavet af genbrugte plastflasker. De er designet til at blive brugt, når dine beskyttelsesbriller ikke er i brug, og kommer i masser af trendy farver og mønstre.

Gogglesoc

5 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • beige
  • orange
  • brun
  • sort
  • farverig

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Gogglesoc Ansigtsmaske, sort
Gogglesoc Ansigtsmaske, sort sort
Gogglesoc
Ansigtsmaske, sort
Vejl. udsalgspris 109 DKK 29 DKK
- 73 %
UDSALG
Gogglesoc Ansigtsmaske, sort/farverig
Gogglesoc Ansigtsmaske, sort/farverig sort/farverig
Gogglesoc
Ansigtsmaske, sort/farverig
Vejl. udsalgspris 109 DKK 29 DKK
- 73 %
UDSALG
Gogglesoc Ansigtsmaske, sort
Gogglesoc Ansigtsmaske, sort sort
Gogglesoc
Ansigtsmaske, sort
Vejl. udsalgspris 109 DKK 29 DKK
- 73 %
UDSALG
Gogglesoc Ansigtsmaske, beige/brun
Gogglesoc Ansigtsmaske, beige/brun beige/brun
Gogglesoc
Ansigtsmaske, beige/brun
Vejl. udsalgspris 109 DKK 29 DKK
- 73 %
UDSALG
Gogglesoc Ansigtsmaske, sort/orange
Gogglesoc Ansigtsmaske, sort/orange sort/orange
Gogglesoc
Ansigtsmaske, sort/orange
Vejl. udsalgspris 109 DKK 29 DKK
- 73 %
UDSALG

Fuld glasbeskyttelse på dine goggles

Hvad kan man opfinde, som ikke allerede findes? Det spørgsmål har gutterne bag gogglesoc stillet sig selv og hinanden massevis af gange. Drømmen om at blive selvstændige er for længst skudt i gang og eventyret fortsætter ufortrødent. Siden 2016 har det canadiske mærke fundet en niche på markedet og efterspørgslen på de bløde beskyttelsesmasker til goggles vil ingen ende tage. I løbet af ganske kort tid voksede firmaet fra tre til ti medarbejdere og lejligheden blev udskiftet med egentlige produktionslokaler, hvilket understreger nutidens professionalisme. Hos CAMPZ kan du altid forsyne dig selv eller en bekendt med et af de uundværlige stykker tilbehør for enhver skientusiast. Nu slipper du for at være helt så øm omkring dine dyre goggles. I stedet kan du forlade dig på de bløde beskyttelsesovertræk. Nutidens og fremtidens miljøbevidsthed er i fokus over det meste af kloden. Genanvendelighed er vejen frem – også hos gogglesoc. Derfor er goggles-beskytterne fremstillet i genanvendt plastik. Helt specifikt genanvendte plastikflasker, så du får et miljøkorrekt aspekt med, når du bruger det canadiske mærke. gogglesoc Misty SocEn plastikflaske bliver først skåret i flager, hvorefter de smeltes til perler, som efterfølgende bliver til tråd, der i sidste ende bruges til syning af brillebeskytterne. Derudover samarbejder man med forskellige partnere og velgørenhedsorganisationer, så man i fællesskab kan reducere både resurser og emissioner.

Skitilbehør med meget mere mening

Du skal ikke længere bøvle med ridsede glas på dine goggles. Du behøver heller ikke at begrænse dine bevægelser for at undgå skrab og ridser. Gogglesoc har nemlig løsningen. Den er helt enkel, men også helt uundværlig. Beskyttende mikrofiber er blødt og behageligt for dine hænder og for brilleglassene. Samtidig kan du bruge masken til at tørre over med. Goggles-beskytterne kommer i one size, så de passer til alle modeller på markedet. gogglesoc har mange skønne mottoer og slogans. "Easy On, Easy Off" er et af dem, som du hurtig vil nikke genkendende til. Én hurtig bevægelse og brilleovertrækket sidder på. I et snuptag kan du ligeledes nemt og hurtigt tage det af igen. Det er en ren fornøjelse at arbejde med tilbehøret, både i forhold til funktionalitet, kvalitet og design. De strækbare designs tillader desuden godt med ventilation, så du undgår fugtige glas på indersiden. De vækker opsigt alle vegne. Overtrækkene er nemlig designet med masser af sjove, nuttede og smukke prints, så du kan vælge et look, der passer til din personlige stil. Smileys, pandaansigter, brusende øl og alt mulig andet har op gennem årene skabt opmærksomhed på den finurlige måde. Du vil elske dit miljøvenlige skitilbehør, som giver dig mere frihed til bevægelse, da du ikke hele tiden skal være bange for at få ridser på overfladerne.