CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Go Pro - Verdens mest alsidige kamera
GoPro er en førende amerikansk producent af kameraer som både kan optage videoer og fotos. GoPro blev stiftet i 2002, da grundlæggeren Nick Woodman havde brug for etkamera til sin surfingtur i Australien. Produkterne er både populære blandt professionelle og amatører. Brugervenligheden, den gode pris samt den praktiske størrelse gør det muligt, at forevige oplevelser hvor end du befinder dig og giver dermed mulighed for, at kunne dele unikke øjeblikke med hinanden. Udover almindelige videoer og fotos, byder produkterne på high speed og slow motion funktioner.rn

GoPro

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

En verden af oplevelser gennem en linse

Lige som folk gik og troede, at kameraer var udgået, så dukkede amerikanske GoPro op med en bestseller af dimensioner. Det er nemlig lykkedes at kreere en gadget, der supplerer din smarthphone til topkarakterer. Ved lanceringen tænkte mange, at man havde nok i kameraet i netop smartphonen, men det blev hurtig klart, at man ikke kan vælge enten/eller mellem de to typer af gadgets, men både/og. Dette lille, kompakte specialkamera er ganske enkelt blevet mere end hot grundet sine fede funktioner, lækre kvalitet samt handy former. Siden det første kamera blev solgt for lidt over ti år siden, er sortimentet blevet udvidet betragteligt, så du kan vælge et mini-cam, der matcher med dine specifikke behov.

Dine minder er indkapslet for altid

I dag er det helt almindeligt at tage fotos overalt, hvor man færdes. GoPro HD Hero2Dagligdagens eller feriens små og store højdepunkter indfanges på passioneret vis, og her kommer GoPro ind i billedet som en sand frelser. Det er nemlig mærket, som kan få selv de mest basale ting og oplevelser til at fremstå skarpe og interessante. Kameraets funktioner sørger for, at du kan tage billeder på flere måder og dermed i mange perspektiver. Derudover kan du også filme dine oplevelser, så du har en fin lille video at kigge tilbage på, eller som du kan uploade på diverse sociale medier. Amerikanske GoPro blev oprindeligt startet af en amerikaner, der var på surfer-ferie i Australien. Derfor er kameraet også bygget til at optage film under action, hvilket er en af de fede funktioner, som andre udbydere ikke har kunnet tilbyde på samme måde før. Der kan købes masser af tilbehør til kameraet, hvor hjelmspænden er et af de unikke produkter. Dermed kan du nemlig filme alt fra en cykel-, en surf- eller sejltur til et hop i faldskærm, bungy-jump eller alt muligt andet, hvor du kan optage adrenalinens vingesus på en autentisk og utrolig mindeværdig måde.

Et lille, cool cam med masser af overraskelser

Billeder og videoer fra et GoPro har deres helt eget særpræg og uniqueness. Hver gang man ser dem uploadet fra venner og familie på de sociale medier, bliver man grebet af kvaliteten samt de sjove vinkler, man kan indfange oplevelserne i. De vandtætte modeller har bragt selfies og andre typer af fotos op på nye højder, da man kan tage panoramabilleder i vandet med en hel palmestrand i baggrunden eller knipse løs under vandet, hvor billeder og personer får et helt nyt udtryk. GoPro bringer spænding og masser af sjov ind i hverdagen, fritiden og ferien, da kameraet ganske enkelt er unikt. I dag byder mærket på mange forskellige modeller, der hver især har deres fordele. Fælles for dem alle er, at de er udviklet siden starten i 2004, hvilket sikrer holdbare batterier samt lang levetid samt SD-kort og masser af andet cool stuff. Derudover kan alle modellerne naturligvis kobles sammen med din pc samt alle dine gadgets, så du kan overføre og uploade, præcis hvor du vil. Kameraet kan bruges over det hele, hvad enten man er aktiv eller blot tager billeder fra en solseng ved poolen. Det fylder ikke meget og er dermed også nemt at have med overalt. Så det bliver ikke nemmere end med et ægte GoPro-kamera lige her fra CAMPZ.